background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
25 Resultaten
Sorteren:
Filteren
1

Deodorant in verschillende vormen en consistenties.


Deodorant, ook wel deo genoemd, is een onderdeel van de dagdagelijkse verzorgingsroutine van de meeste mensen. Dit cosmetisch product zorgt voor het tegengaan van zweten en is geur maskerend. Tegenwoordig kan men deodorant in verschillende vormen, maten en consistenties terugvinden omwille van de verschillende noden en eisen opgesteld door de mens. De meest voorkomende consistenties zijn de deo stick, roll-on deodorant of spuitbus deodorant.


Verschil tussen anti-transpirant en anti-perspirant.


Het vinden van de juiste deodorant is heel moeilijk omwille van de vele geuren, formaten en beloftes. Daarom is het cruciaal om te weten dat er maar effectief twee verschillende soorten deodorant bestaan waaruit men kan kiezen, de anti – transpirant en de anti-perspirant. Indien je een deodorant zoekt dat helpt bij het maskeren van vieze geuren maar niet perse bij het tegengaan van het zweten zelf, dan kan je opteren voor een anti-transpirant. Zoek je nou net iets wat de zweetproductie verminderd, dan kan je best kiezen voor een anti-perspirant. Deze bevat aluminiumzouten wat zweetklieren vernauwt (bovendien dringen deze zouten je huid niet binnen maar vormen ze een laagje op de huid wat ontstoken zweetklieren of bobbeltjes vermijd.). Onthoud wel, bij het aanbrengen van een anti-perspirant, kan je witte strepen verkrijgen op de kledij.

 

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!