Contacteer ons Winkelzoeker

Wie is ICI PARIS XL?

ICI PARIS XL is dé beautyspecialist van Nederland, België en Luxemburg. Je vindt bij ons meer dan 13.000 beautyproducten, van parfum en skincare tot make-up en haarverzorging. Maar dat is natuurlijk niet alles, want onze Beauty Advisors staan altijd klaar om je persoonlijk advies te geven en hun tips & tricks met je te delen. We doen er alles voor om jou happy te maken. Want als je gelukkig bent, dan straal je!

Een beetje geschiedenis

De roots van ICI PARIS XL liggen in België, in Brussel om precies te zijn.

In 1968 opent het echtpaar Brenig een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene, ‘Ixelles’ in het Frans. Hun doel? De luxeparfums en schoonheidsproducten van Parijs naar Brussel brengen. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’: dit is Parijs in Brussel

Het concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 3 landen: meer dan 150 winkels in Nederland, meer dan 120 parfumerieën in België en 3 in Luxemburg. Sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de AS Watson Group. De AS Watson Group is, met meer dan 130.000 werknemers wereldwijd, werelds grootste internationale health & beauty retailer. Voor het fiscale jaar 2023 boekte de AS Watson Group een omzet van 23 miljard dollar. Met meer dan 16.500 winkels en 12 retailmerken is de Group actief in 28 markten. Via een uitgebreid O+O (offline plus online) netwerk bedienen we dagelijks vele miljoenen klanten en bieden hen zowel off- als online een unieke winkelervaring.

Onze naam is in de loop van de jaren veranderd naar ICI PARIS XL, maar onze passie voor beauty is altijd dezelfde gebleven. We maken luxebeauty toegankelijk voor iedereen, overal en altijd.

Onze focus? Jij!

Iedereen is mooi, dat weten we bij ICI PARIS XL wel zeker. Daarom rollen we al meer dan 50 jaar lang dagelijks de roze loper voor jou uit! Of je nu langskomt in één van onze parfumerieën, online winkelt op onze webshop of inspiratie opdoet op onze social media, onze missie is altijd dezelfde: We doen er alles voor om jou happy te maken. Want als je gelukkig bent, dan straal je!

Onze Beauty Advisors nemen met plezier de tijd om je te leren kennen en op zoek te gaan naar jouw perfecte beauty match. Ook online kan je op ons rekenen: daar is ons assortiment nóg uitgebreider en vind je altijd inspirerende content die je helpt bij het zoeken naar jouw beauty essentials. Want jij bepaalt wat jou happy maakt! We love to see you shine!

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!