ICI PARIS XL steunt THINK PINK

ICI PARIS XL en THINK PINK slaan de handen in elkaar om de strijd tegen borstkanker aan te gaan. Al sinds 2008 werkt ICI PARIS XL jaarlijks samen met een goed doel. Dit jaar zet ICI PARIS XL zich dus in voor THINK PINK. De samenwerking tussen ICI PARIS XL en Think Pink gaat van start tijdens de maand oktober, want dan is het wereldwijd maand van borstkanker:

Think-Pink-Logo
  • Alle Belgische ICI PARIS XL-parfumerieën zullen de Think Pink lintjes verkopen (€1 per lintje)
  • Voor elke aankoop van de MATTE LIPSTICK 002 Rumour van BE CREATIVE MAKE UP (€12,95) van 16 oktober t.e.m. 31 oktober, zal het volledig bedrag terugbetaald worden aan THINK PINK.
  • Tijdens de eindejaarsperiode gaat de opbrengst van de verkoop van de ICI PARIS XL mascotte 'Jack' integraal naar Think Pink. De mascotte Jack zal voor € 9,95 vanaf 6 november 2017 beschikbaar zijn, online op www.iciparisxl.be en in alle ICI PARIS XL parfumerieën.

Over THINK PINK

THINK PINK vraagt via hun website, folders, persberichten, activiteiten, evenementen en doelgerichte acties meer aandacht voor borstkanker en screeningsmammografie. THINK PINK informeert, sensibiliseert, steunt wetenschappelijk onderzoek en zamelt geld in voor zorg- en nazorgprojecten. De ICI PARIS XL mascotte Jack zal voor € 9,95 vanaf 6 november 2017 beschikbaar zijn, online op www.iciparisxl.be/nl en in alle ICI PARIS XL parfumerieën.

Voor meer info over THINK PINK: http://www.think-pink.be/nl/

Think-Pink-Mascotte