ICI PARIS XL steunt THINK PINK

ICI PARIS XL en THINK PINK slaan de handen in elkaar om de strijd tegen borstkanker aan te gaan. Al sinds 2008 werkt ICI PARIS XL jaarlijks samen met een goed doel. THINK PINK is sinds 2017 de nieuwe partner van ICI PARIS XL. Ook in 2018 zijn er verschillende initiatieven opgezet tussen ICI PARIS XL en THIN PINK:

Think-Pink-Logo
  • Alle Belgische en Luxemburgse ICI PARIS XL-parfumerieën zullen de Think Pink lintjes verkopen (€1 per lintje) van 14/09 tot en met 31/10/2018.
  • Een groot deel van het ICI PARIS XL personeel zal deelnemen aan de jaarlijkse Race For The Cure vanTHINK PINK die zal plaatsvinden op 30/09/2018
  • Tijdens de eindejaarsperiode gaat de opbrengst van de verkoop van de ICI PARIS XL mascotte integraal naar Think Pink. De mascotte zal voor € 9,95 vanaf 1 oktober 2018 beschikbaar zijn, online op www.iciparisxl.be en in alle ICI PARIS XL parfumerieën.

Over THINK PINK

THINK PINK vraagt via hun website, folders, persberichten, activiteiten, evenementen en doelgerichte acties meer aandacht voor borstkanker en screeningsmammografie. THINK PINK informeert, sensibiliseert, steunt wetenschappelijk onderzoek en zamelt geld in voor zorg- en nazorgprojecten.

Voor meer info over THINK PINK: http://www.think-pink.be/nl/

Think-Pink-Mascotte