Contacteer ons Winkelzoeker

Charity

ICI PARIS XL zet zich graag in voor een betere wereld. Daarom hebben wij twee belangrijke samenwerkingen met liefdadigheidsorganisaties waarvoor wij ons jaarlijks inzetten. Wij organiseren verschillende fondsenwervende acties voor deze organisaties en dragen ons steentje bij door middel van donaties. Wij stimuleren onze medewerkers om hun betrokkenheid te tonen aan deze mooie organisatie. Dit door middel van vrijwilligerswerk en deel te nemen aan evenementen ten voordelen van deze goede doelen.

Think Pink

Think Pink

Over THINK PINK

THINK PINK vraagt meer aandacht voor borstkanker en de tweejaarlijkse screeningsmammografie voor vrouwen tussen 50 en 69 jaar van het Bevolkingsonderzoek Borstkanker. THINK PINK informeert, sensibiliseert, en financiert wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker, ondersteunt zorg- en nazorgprojecten en verdedigt patiëntenrechten. Zij hebben drie steunfondsen die elk op hun eigen manier bijdragen aan het helpen van vrouwen met borstkanker; SMART fonds, Geef om haar en Share your Care.

Partnership Think Pink

Sinds 2017 heeft ICI PARIS XL een partnership met Think Pink. Hier dragen wij voornamelijk bij aan het SMART fonds. Dit fonds steunt innovatief onderzoek rond borstkanker waarmee gezocht wordt naar nieuwe methodes op het vlak van screening, behandeling en nazorg.

Think Pink maakt het mogelijk om lotgenoten een duwtje in de rug te geven en hen te laten weten dat zij er niet alleen voor staan. Bij ICI PARIS willen we dat iedereen kan stralen door hun te helpen om je goed in vel te voelen, zodat je je zelfzeker voelt. Because we love to see you shine!

Dat bewerkstelligen we ook door onze partnership met Think Pink. Samen zorgen we ervoor dat deze vrouwen de beste versie van zichzelf kunnen zijn met een glimlach op hun gezicht in een periode van ziek zijn en herstel.

Voor meer informatie over Think Pink: www.think-pink.be

Meer beauty tips? Bekijk alle video’s hier: www.iciparisxl.be/nl/borstkankermaand-beauty-tips

OPERATION SMILE

Operation Smile

OVER OPERATION SMILE

De ouders van kinderen met een schisis in ontwikkelingslanden hebben vaak niet de financiële middelen om hun kinderen te laten opereren, terwijl het kan gaan om levensreddende operaties. Operation Smile, opgericht in 1982, heeft een wereldwijd netwerk van vrijwillige (medische) professionals die elk jaar honderdduizenden uren aan de zorg voor kinderen met een schisis besteden.

Partnership Operation Smile

Wij willen niet alleen een glimlach op de gezichten van onze klanten, maar ook zeker bij de mensen die onze hulp het hardst nodig hebben. Daarom heeft A.S. Watson Group haar allereerste wereldwijde CSR-programma “Give A Smile” gelanceerd. Samen met Operation Smile heeft deze campagne ervoor gezorgd dat jaarlijks maar liefst 1500 kinderen in ontwikkelingslanden met een schisis geopereerd konden worden. Hierdoor kunnen zij zich weer met een lach richten op de toekomst, zonder problemen met eten, drinken en spreken en krijgen deze kinderen weer een kans op een toekomst.

Als één van de retailmerken van A.S. Watson levert ook ICI PARIS XL haar bijdrage aan Operation Smile. Jaarlijks organiseren we fondsenwervende acties in samenwerking met zowel leveranciers als klanten en medewerkers. We willen graag zien dat kinderen geholpen worden aan schisis en weer kunnen glimlachen.

Voor meer informatie over Operation Smile: www.operationsmile.org

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!