ICI PARIS XL steunt THINK PINK & OPERATION SMILE

ICI PARIS XL en THINK PINK slaan de handen in elkaar om de strijd tegen borstkanker aan te gaan. Al sinds 2008 werkt ICI PARIS XL jaarlijks samen met een goed doel. THINK PINK is sinds 2017 de partner van ICI PARIS XL. Dit jaar, zullen alle Belgische en Luxemburgse ICI PARIS XL-parfumerieën de Think Pink lintjes (€1 per lintje) verkopen van 18/09 tot en met 31/10/2020.

Over THINK PINK

THINK PINK vraagt meer aandacht voor borstkanker en de tweejaarlijkse screeningsmammografie voor vrouwen tussen 50 en 69 jaar van het Bevolkingsonderzoek Borstkanker. THINK PINK informeert en sensibiliseert, financiert wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker, ondersteunt zorg- en nazorgprojecten en verdedigt patiëntenrechten.

Voor meer info over THINK PINK: http://www.think-pink.be/nl/

Operation Smile

Give a Smile

Wij willen niet alleen een glimlach op de gezichten van onze klanten, maar zeker ook bij de mensen die onze hulp het meest nodig hebben. Daarom heeft A.S. Watson Group haar allereerste wereldwijde CSR-programma “Give a Smile” gelanceerd. Samen met de organisatie Operation Smile heeft deze campagne ervoor gezorgd dat maar liefst 1500 kinderen in ontwikkelingslanden met een hazenlip geopereerd konden worden. Hierdoor kunnen zij zich weer met een lach richten op de toekomst, zonder problemen met eten, drinken en spreken. ICI PARIS XL, één van de Retailmerken van A.S. Watson hebben de handen ineen geslagen om deze campagne te ondersteunen, waardoor deze kinderen met een hazenlip voor het eerst kunnen glimlachen.

Dit jaar, zullen alle Belgische en Luxemburgse ICI PARIS XL-parfumerieën en de e-shop de BE CREATIVE MAKE UP « SENSUAL SHINE - 005 SOFTIE » lipstick verkopen ten behoeve van de organisatie Operation Smile. Tijdens de maand oktober schenkt ICI PARIS XL per verkochte BE CREATIVE MAKE UP « SENSUAL SHINE - 005 SOFTIE » lipstick €2 aan Operation Smile.

Over Operation Smile

De ouders van kinderen met een hazenlip in ontwikkelingslanden hebben vaak niet de financiële middelen om hun kinderen te laten opereren. Terwijl het kan gaan om levensreddende operaties. Operation Smile, opgericht in 1982, heeft een wereldwijd netwerk van vrijwillige (medische) professionals die elk jaar honderdduizenden uren aan de zorg voor kinderen met een hazenlip over de hele wereld besteden.