Contacteer ons Winkelzoeker

ICI PARIS XL GIFT CARD

Keer op keer het perfecte cadeau

ICI PARIS XL GIFT CARD

Keer op keer het perfecte cadeau

Schenk de vrijheid om te kiezen

Snel, eenvoudig en altijd op maat

Per e-mail

Per e-mail

Verras jouw speciale persoon met een pakje in zijn of haar mailbox

Vanaf € 5

Ontdekken
In de parfumerie

In de parfumerie

Een fijn geschenk met een prachtige verpakking

Vanaf € 5

Ontdekken
business gifts

Business Gifts

Het perfecte zakelijk geschenk.

Vanaf € 5

Ontdekken

HET IDEALE GESCHENK
Wil je graag het perfecte cadeau geven? Schenk dan de vrijheid om te kiezen. Met de Gift Card van ICI PARIS XL kies jij een bedrag en laat je de ontvanger zelf ons ruime assortiment skincare, parfum en cosmetica ontdekken. Zowel in de winkel als online. Handig!

NIETS DAN VOORDELEN
Je koopt de Gift Card in één van onze parfumerieën waar hij prachtig wordt ingepakt, of je bestelt hem lekker snel en eenvoudig online. Kies een bedrag vanaf €5 euro en vertel ons wanneer de gelukkige de Gift Card in zijn mailbox mag ontvangen. Het bedrag is 3 jaar geldig en kan in verschillende keren worden besteed.

VOOR ONLINE SHOPPERS
Je kan de Gift Card ook online gebruiken. Geef bij het afrekenen het 13-nummerige cijfer in (startende met 92), en krijg meteen het resterende bedrag en de vervaldatum van de kaart te zien.

KLEINE LETTERTJES
De ICI PARIS XL Gift Card is tot 3 jaar na uitgave geldig en kan worden ingeleverd in alle ICI PARIS XL parfumerieën in België, Groothertogdom Luxemburg en Nederland, alsook in de webshop. Je kan het tegoed van de Gift Card in meerdere keren spenderen. Het resterende bedrag op de Gift Card kan niet in contanten worden uitbetaald. Het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken voor commerciële doeleinden.

BEKIJK SALDO GIFTCARD

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!