Welkom op de perspagina van ICI PARIS XL!

Heb je vragen over de producten, activiteiten of diensten van ICI PARIS XL? Wens je beeldmateriaal te ontvangen om een artikel of reportage te illustreren? Met deze en andere vragen helpt ons persagentschap Oona je graag verder:

Oona
Rijnkaai 22
2000 Antwerpen
03 213 99 00
https://oona.agency

Of rechtstreeks via onze Public Relations Coordinator Jean-François Voets: pers@iciparisxl.be

Ben je geen journalist, maar heb je toch een vraag? Kijk dan bij FAQ of neem contact op met onze Klantenservice.

Persberichten

In deze rubriek vindt u onze meest actuele persdossiers in PDF formaat.

Beste Winkelketen van België 2017-2018!!!

(September 2017)

ICI PARIS XL wordt voor de elfde keer benoemd tot Beste Winkelketen van België binnen de categorie "Parfumerie" Het onderzoeksbureau Q&A Research & Consultancy voerde een consumentonderzoek uit om te bepalen welke de beste winkelketens zijn in het land. De genomineerden werden beoordeeld op belangrijke aspecten, zoals de prijs-kwaliteitverhouding, het prijsniveau, promotieaanbiedingen, vaardigheden van het personeel, de service en de sfeer in de winkel, de innovaties in het assortiment.
Download persartikel

Intimacy 1 Year

 

Intimacy viert zijn eerste verjaardag!

(September 2017)

Gecreëerd door parfumliefhebbers die terug wilden naar de kern van het parfum, werd INTIMACY in september 2016 op de markt gebracht. Voor de geuren worden alleen de allerbeste ingrediënten van de haute parfumerie gebruikt, om zo elegante en tijdloze akkoorden samen te stellen die samensmelten met iedere huid: zo ontstaat een unieke geurhandtekening die onweerstaanbaar aantrekkelijk is.
Download persartikel

Intimacy 1 Year

 

Opening parfumerie Wijnegem

(September 2017)

Op vrijdag 15 september opent de ICI PARIS XL parfumerie in Wijnegem Shopping Center opnieuw zijn deuren. De parfumerie werd ingericht volgens ICI PARIS XL's nieuw concept waar luxe en beleving centraal staan.
Download persartikel

Intimacy 1 Year

Only You: Back to School

(Augustus 2017)

ONLY YOU lanceert twee nieuwe, unieke paletten in limited edition, zodat alle vrouwen hun schoonheid kunnen onthullen en perfectioneren. Dankzij hun mooie, kleurrijke verpakking zijn deze twee paletten echte pareltjes en ben je helemaal klaar voor een nieuwe start!
Download persartikel

Intimacy 1 Year

BE Creative Make Up Autumn 2017

(Augustus 2017)

Er is niemand in de wereld die zo goed 'jij' kan zijn als jij, en dat wordt gevierd bij BE Creative Make Up. Want jij bent uniek, dus hoort jouw make-up dat ook te zijn! Dit seizoen biedt BE Creative Make Up jou alle benodigdheden om jezelf uit te drukken, in alle facetten van wie je bent. Ben je vandaag edgy, morgen romantisch en de dag daarna weer ultrafashionable?
Download persartikel

Intimacy 1 Year

The Box

(Augustus 2017)

Met The Box by ICI PARIS XL ervaart u beauty op een geheel nieuwe manier en op het aangepaste ritme van de seizoenen. The Box bevat een vakkundige selectie van de beste producten en uw favoriete merken van dit moment, zowel in origineel formaat als miniaturen van exclusieve producten.
Download persartikel

Intimacy 1 Year

M.A.C. Cosmetics

(Juni 2017)

M.A.C. Cosmetics is vanaf nu verkrijgbaar op de webshop van ICI PARIS XL! Afspraak op www.iciparisxl.be voor meer dan 1500 producten en kleuren van één van de meest toonaangevende merken in de beauty industrie.

Zin in een korte introductie tot het merk? Lees dan snel verder voor 5 zomerse favorieten van Ines Borgonjon, Senior Artist bij M.A.C. Cosmetics, voor de ideale frisse zomerlook.
Download persartikel

Intimacy 1 Year