Contacteer ons Winkelzoeker

Deodorant Stick / Roll-on / Crème

7 Resultaten

7 Resultaten

BIOTHERM

day control 72h

roll on deodorant mannen

  € 21,50 286,67 €/L
2

BIOTHERM

aquapower

anti-transpiratie roll-on deodorant 48u

  € 21,90 292,00 €/L
1

BIOTHERM

day control 48h

roll on deodorant mannen

  € 21,50 286,67 €/L
2

BIOTHERM

day control 48h

stick deodorant mannen

  € 21,50 537,50 €/L

CLARINS

men

clarinsmen antiperspirant deo roll-on

  € 19,90 398,00 €/L

BIOTHERM

day control 48h

deodorant spray

  € 21,50 143,33 €/L

Wat is een gezichtsreinigingsborstel? Hoe gebruik je een gezichtsreinigingsborstel?


Een gezichtsborstel is een apparaat dat je helpt om je cleanser tot diep in je poriën te laten doordringen voor een diepgaande reiniging van je gezichtshuid. Je kan zo’n gezichtsreinigingsapparaat combineren met jouw favoriete reinigingsgel of mousse. Maak je gezicht een beetje vochtig, breng je cleanser of reiniger aan en zet vervolgens je gezichtsborstel aan. Beweeg het apparaat gedurende enkele minuten in cirkelvormige bewegingen over je gezicht en hals en spoel vervolgens met water. In onze webshop vind je reinigingsborstels voor het gezicht van topmerken als Philips.


Wat is dermaplaning?


De term ‘dermaplaning’ heb je misschien al gezien op het internet, maar wat is dermaplaning precies? Dermaplaning is een skincare-techniek waarbij dode huidcellen en donshaartjes op het gezicht verwijderd worden, met een gave, egale huid als resultaat. Het is enorm populair onder make-up lovers, want dermaplaning zorgt ervoor dat je foundation er helemaal feilloos uitziet doordat je huid erg egaal is. Vroeger kon je dit enkel in een beauty salon laten doen, maar nu kan je ook online shoppen en zelf een dermaplaner kopen, van Tweezerman bijvoorbeeld!

 

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!