Contacteer ons Winkelzoeker


Krijg live advies van onze Beauty Expert!

Vraag jij je ook af welke dagcrème het best bij jouw huid past? Ben je op zoek naar een nieuw parfum of heb je vragen over de kleurintensiteit van een make-up pallet? Onze Beauty Experts staan klaar om jou, via een videogesprek, vrijblijvend productadvies te geven.

Wij brengen onze schoonheidsexpertise bij jou thuis!

Heb je reeds een bestelling geplaatst en heb je hier vragen over? Klik dan hier.

Heb je reeds een bestelling geplaatst en heb je hier vragen over? Klik dan hier.

HOE WERKT HET ONLINE PRODUCTADVIES?

STAP 1
Je bevindt je op onze webshop en hebt een productvraag. Rechtsonder vind je een knop voor productadvies. Indien je live een Beauty Expert wenst te spreken, klik dan gewoon op die knop. Er zal dan een nieuw venster openen.

STAP 2
Zodra het nieuwe venster geopend is zal er een start knop verschijnen. Alvorens je wordt doorverbonden voor een live videogesprek met één van de Beauty Experten van onze winkel, dien je op die start knop te klikken. Bij het starten van dit videogesprek krijg je de vraag of jouw computer de microfoon wilt gebruiken. Je dient deze te accepteren zodat de Beauty Expert jouw vragen kan horen. Onze Beauty Expert beantwoordt dan jouw oproep, indien beschikbaar, en stelt zich voor.

Good to know: Het is slechts een eenrichting videotransmissie, dat wil zeggen dat jij onze Beauty Experten kan zien maar zij kunnen jou niet zien.

Is er niemand bereikbaar omdat je buiten de openingstijden belt (maandag t / m zaterdag 09.30-18.30 uur) of is de Beauty Expert bezig met het adviseren van andere klanten, probeer het dan op een ander tijdstip opnieuw.

STAP 3
Daar gaan we! Je kan jouw persoonlijke online productadvies nu verkrijgen via deze live chat. Stel de Beauty Expert al je vragen over onze producten, beautybehoeften of vraag om een persoonlijke mening. Zij adviseren je graag om het juiste product voor je te vinden!


BEN JE OP ZOEK NAAR ONS KLANTENSERVICE TEAM?

Onze Beauty Experts bevinden zich in de ICI PARIS XL winkels en kunnen daarom enkel jouw Beauty vragen beantwoorden. Heb je vragen over je online bestelling, leveringen of je online account, neem dan contact op met ons klantenserviceteam.

Contacteer de klantenservice

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!