Contacteer ons Winkelzoeker

False Eyelashes

17 Resultaten

17 Resultaten
 

QUEEN TARZI

luxury lashes

nila

  € 21,50
3

QUEEN TARZI

luxury lashes

nora

  € 21,50
7

QUEEN TARZI

luxury lashes

ella

  € 19,50
11

QUEEN TARZI

luxury lashes

coco

  € 18,90
4

HUDA BEAUTY

lashes

valse wimpers

  vanaf € 20,50

QUEEN TARZI

luxury lashes

roya

  € 21,50

QUEEN TARZI

luxury lashes

alaya

  € 21,50
3

QUEEN TARZI

luxury lashes

sofia

  € 21,50
2

QUEEN TARZI

luxury lashes

half lash lina

  € 19,90

QUEEN TARZI

luxury lashes

half lash chloe

  € 19,90

HUDA BEAUTY

hoodie flares

#25 classic lashes

  € 20,50

QUEEN TARZI

luxury lashes

rose

  € 20,50
1

QUEEN TARZI

luxury lashes

design your lashes bundle 1

  € 24,90

QUEEN TARZI

lash glue

design your lashes bond & seal

  € 24,90
1

QUEEN TARZI

luxury lashes

half lash aliya

  € 19,90

QUEEN TARZI

luxury lashes

design your lashes bundle 2

  € 24,90

Valse wimpers online kopen? Ontdek ons assortiment false eyelashes!


Met valse wimpers kan je echt een statement maken, want niets is zo elegant en glamoureus als lange volle wimpers. Ga je naar een gala, feestje of andere speciale gelegenheid, dan zijn false eyelashes een must voor je look. Misschien lijkt het too-much, maar iedereen zal alleen maar oog hebben voor jou en je sensuele blik! Shop onze valse wimpers van Urban Decay en Queen Tarzi.


Welke valse wimpers passen bij mij?


Valse wimpers zijn er voor elke oogvorm. Als je het heel natuurlijk wil houden, dan ga je voor ‘individual lashes’; individuele wimpers dus. Deze soort valse wimpers bestaan uit kleinere stukjes die je afzonderlijk tegen de wimperlijn zet, waardoor het lijkt alsof het je eigen wimpers zijn. Dit is een techniek die vaak voorkomt bij bruidsmake-up Mag het wat meer zijn? Ontdek hier welke wimpers bij jouw oogvorm passen.


Valse wimpers voor amandelvormige ogen


Als je amandelvormige ogen hebt, dan heb je geluk, want je komt zowat met alles weg als het op false eyelashes aankomt. Deze oogvorm is ietwat puntig aan de buitenkant, met een groter middelpunt. De boven- en onderkant van je iris wordt bedekt door je oogleden. Wat het allerbeste bij jou en je ogen past zijn valse wimpers met veel volume waarvan de haartjes een gelijke lengte hebben – zo zet je je mooie oogvorm nog meer in de verf!


Valse wimpers voor ronde ogen


Ronde ogen worden gekenmerkt door een iris die volledig of bijna volledig zichtbaar is als het oog open is. Als jij deze ronde oogvorm hebt, dan kies je best voor krullende valse wimpers. Zware, volle valse wimpers laat je echter beter links liggen, want deze zullen je oog er kleiner doen uitzien.


Valse wimpers voor diepliggende ogen


Diepliggende ogen worden overkapt door het wenkbrauwbot. Als jij diepliggende ogen hebt, dan kan je heel gemakkelijk een elegante look creëren met falsies. De valse wimpers die het best bij diepliggende ogen passen? Wimpers met veel lengte en een sterke krul. Zo vermijdt je ook meteen dat er mascara vlekjes op je wenkbrauwbot komen!


Valse wimpers voor hooded eyes


Hooded eyes zijn ogen waarvan het bewegend ooglid bijna niet zichtbaar is als de ogen open zijn, omdat dit onder de arcadeboog en het wenkbrouwbot verdwijnt. Kies voor een paar valse wimpers waarvan de haartjes in het midden langer zijn, deze ‘openen’ je ogen en vermijden dat je oog er juist kleiner zal uitzien.


Valse wimpers voor ogen die dicht bij elkaar staan


Deze soort ogen worden gekenmerkt door het feit dat de afstand tussen beide ogen kleiner is dan de breedte van één oog. Staan je ogen dicht bij elkaar, dan leg je best vooral de nadruk op de buitenkant van je oog – en dat kan met false eyelashes. Je kan kiezen voor driekwarts wimpers, die niet volledig tot aan de binnenkant van je oog lopen. Je kan dit effect ook bekomen door enkel individuele valse wimpertjes te plaatsen op de buitenhelft van je oog, of door een paar valse wimpers te kiezen dat lang uitloopt naar de buitenkant toe.


Valse wimpers voor ‘monolidded eyes’


Deze oogvorm is vooral kenmerkend voor Aziatische ogen, en wordt gekenmerkt door de huidplooi van het bovenste ooglid, die het bewegende ooglid volledig bedekt, waardoor er geen arcadeboog zichtbaar is als het oog geopend is. Een ander kenmerk is dat de natuurlijke wimpers vaak kort en recht zijn. Als jij deze oogvorm hebt, dan mag je echt een statement maken! Kies een paar wimpers uit met veel lengte, volume en krul, en liefst een paar waarvan de wimpertjes naar de buitenkant toe langer worden.


Hoe breng je valse wimpers aan?


False eyelashes plaatsen kan een uitdaging zijn. Als je het te intimiderend vindt, dan kan je best starten met individuele wimpertjes – zo leer je je de techniek kennen van de wimpers dicht tegen je wimperlijn te plaatsen en kan je rustig te werk gaan.


Ga je voor een paar valse wimpers, dan moet je eerst checken of ze je passen en ze eventueel trimmen. Dé basisregel: trim àltijd de buitenkant van de wimpers, nooit de binnenkant, want anders krijg je wimpers aan de binnenkant van je oog die onnatuurlijk lang zijn. Hou de valse wimpers zo dicht mogelijk tegen je wimperlijn, met je vingers of met een pincet, en zorg ervoor dat de binnenkant ervan aansluit tegen de start van jouw natuurlijke wimperlijn. Alles wat verder komt dan de buitenkant van je eigen wimperlijn, trim je voorzichtig met een schaartje.


Na het trimmen kan je de wimpers aanbrengen. Veel mensen dragen ook mascara als ze valse wimpers opdoen, omdat je natuurlijke wimpers dan beter mengen met de valse. Of je dit voor of na het aanbrengen van de wimpers doet, is je eigen keuze. Sommigen doen het voor, omdat ze niet willen dat er mascara op de valse wimpers terecht komt, die daarna weer verwijderd moeten worden. Anderen doen het na, omdat je dan met je mascara je natuurlijke wimpers tussen de valse kan duwen en alles mooi samen blenden. De keuze is aan jou, maar hou er rekening mee dat het iets moeilijker zal zijn om dicht tegen je wimperlijn te komen met je false eyelashes als je al mascara op hebt.


Een goede wimperlijm is een must. De meeste wimperlijmen zijn wit, en drogen transparant op. De wimperlijm breng je in een gematigde hoeveelheid aan op de rand van de valse wimpers. Daarna wacht je een half minuutje, zo droogt de lijm al een, anders zullen de wimpers niet meteen blijven plakken. Daarna hou je de wimpers vast met je vingers of met een pincet en plaats je ze zo dicht mogelijk tegen je eigen wimperlijn, aan de bovenkant. Daarna kan je met je vingers lichtjes duwen terwijl de lijm opdroogt om te zorgen dat alles goed op zijn plaats blijft.

 

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!