Bijgewerkt privacybeleid
Fris, puur en stralend: zo krijg jij ook die frisse wellness skin | ICI PARIS XL

Zo krijg je die supergezonde wellness skin

| Trending Now
Fris, puur en stralend: zo krijg jij ook die frisse wellness skin

De nieuwe trend in skincareland is de wellness skin: een huid die er zo ontspannen uitziet dat het lijkt alsof je net een facial hebt gehad. Benieuwd hoe je jouw huid zo’n wellness glow geeft? Lees dan snel verder!

Je huid in topconditie

Een supergezonde, natuurlijk uitziende huid: dat zien we al een paar seizoenen op de catwalks. Eerst was daar de dewy skin waarbij een natuurlijke, transparante make-up werd aangebracht. Daarna kwam de Korean skin, een uitgebreide skincare-routine die uit maar liefst 10 stappen bestaat. Dit seizoen is wellness skin de nieuwe trend. Het verschil? Bij wellness skin is de conditie van je huid zó optimaal, dat je nauwelijks nog make-up nodig hebt. Snel aan de slag dus, voor zo’n heerlijke ontspannen post-facial glow!

Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion van Estée Lauder en Zachte Gezichtsscrub van ICI PARIS XL
1

Reinigen & exfoliëren

Wellness skin ziet er niet alleen schoon en fris uit, dat ís ze ook. Begin daarom met een grondige reiniging om alle dofmakende vuildeeltjes van je huid te verwijderen. Daarna haalt een exfoliërend product de overtollige dode huidcellen weg. Je huid is nu veel gladder waardoor het licht beter wordt weerkaatst. Je bent al op weg!

Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion van Estée Lauder verwijdert vuil, olie en onzuiverheden in één makkelijke stap. Daarna zorgt Zachte Gezichtsscrub van ICI PARIS XL voor een milde peeling en een frisse huid.

Lotus Face Treatment Oil van Clarins en Precious Essence Oil van Collistar
2

Masseren maar

Om die specifieke glow te krijgen die je ook na een facial hebt, geef je je gezicht een massage. Gebruik daarvoor een verstevigende gezichtsolie, zoals Lotus Face Treatment Oil van Clarins of Precious Essence Oil van Collistar. Breng enkele druppels aan op je vingertoppen en trommel daarmee over je hele gezicht. Dat stimuleert niet alleen de doorbloeding, maar voert ook overtollig vocht en afvalstoffen af. Maak daarna zachte, strijkende bewegingen vanaf het midden naar de zijkant.

Even deppen

Je huid neemt precies zoveel olie op als ze nodig heeft. Daarom kun je ook bij een gecombineerde of vette huid prima een gezichtsolie gebruiken. Geef je huid na de massage een paar minuten rust, zodat de olie kan intrekken. Druk daarna een tissue tegen je gezicht om de laatste restjes olie op te nemen.

Rénergie Multi-Glow van Lancôme
3

Extra vocht

Je huid heeft nu een zachte, roze glow. Die wil je natuurlijk vasthouden! Breng daarom een moisturizer aan die tegelijk als glansbooster werkt. Rénergie Multi-Glow van Lancôme is speciaal bedoeld om de wat oudere, doffere huid te laten stralen. En ook Rose Lumière Super Restorative Cream van Clarins zorgt direct voor een sprankelende, roze teint. Vergeet je ook je hals niet mee te nemen?

Phyto-Teint Expert van Sisley en Skin Genius Fusion Foundation van BE Creative Make Up
4

Semi-transparant

Na al deze stappen ziet jouw huid er fris en stralend uit. Zonde om daar veel make-up op aan te brengen! Heb je toch wat oneffenheden die je wilt verbergen, kies dan voor een foundation met een semi-transparante finish die je teint verheldert. Phyto-Teint Expert van Sisley en Skin Genius Fusion Foundation van BE Creative Make Up geven een mooi natuurlijk resultaat, zodat je nauwelijks ziet dat je wat draagt. Meer heeft jouw wellness skin niet nodig!