Dior Dior

Het nieuwe gamma Capture Totale combineert 20 jaar pioniersonderzoek naar stamcellen met de kracht van de Dior bloemenwetenschap voor een zichtbare transformatie van de huid en een gloable anti-aging correctie. De huid straalt van gezondheid en lijkt zichtbaar sterker en jonger.

ONTDEKKEN
 
 

HET BESTE GLOBALE* ANTI-AGING SERUM VOOR EEN ZICHTBARE TRANSFORMATIE VAN DE HUID

 
Video
 

HET SERUM & DE CRÈME CAPTURE TOTALE, HET BESTE GLOBALE* ANTI-AGING DUO

 
Dior

Met een sterke concentratie van de gepatenteerde Bio-Cellular TechnologyTM van Dior en gecombineerd met hyaluronzuur van de nieuwste generatie voor een gladmakend effect, geven deze 2 verzorgingen nieuwe energie aan de huidstamcellen en reactiveren ze de 6 essentiële functies van de huid voor een totale anti-aging werking.

ONTDEKKEN
 
 

20 JAAR GEAVANCEERD ONDERZOEK NAAR STAMCELLEN

 
Video

Zeldzaam en krachtig, vertegenwoordigen deze cellen 0,2% van onze huidcellen en liggen aan de oorsprong van de totaliteit van onze nieuwe cellen. Deze twee verzorgingen brengen de cellulaire energie weer op gang vanaf de eerste applicatie om de kwaliteit van de huid zichtbaar te transformeren in slechts 1 week.   

ONTDEKKEN
 
 

LONGOZA UIT DE TUINEN VAN DIOR MET EEN BUITENGEWOON REVITALISERENDE KRACHT

 
Video

In het hart van de formule, een bloem met een buitengewoon revitaliserende kracht en overstegen door Dior Science. Een nauwkeurig proces van eco-transformatie garandeert haar zaadjes een ongeëvenaard vitaal potentieel. Het longoza-extract werkt als een golf van energie in de huid: het brengt de regenererende kracht van de moedercellen, de kloppende harten van de epidermis, opnieuw op gang.

ONTDEKKEN
 
 

DE TOTALE METHODE VOOR EEN JONGERE, STEVIGERE HUID, STRALEND VAN GEZONDHEID

 
Dior
 
aftershave

HOOGWAARDIGE ZACHTE REINIGER

BESTELLEN
 
 
deodorant

HOOGWAARDIGE SERUM-LOTION

BESTELLEN
 
 
aftershave

INTENS GLOBAAL ANTI-AGING SERUM
 

BESTELLEN
deodorant

CRÈME STEVIGHEID EN RIMPELCORRECTIE
 

BESTELLEN
douchegel

OOGVERZORGING STEVIGHEID EN RIMPELCORRECTIE

BESTELLEN