Dior Dior

De Capture Totale lijn combineert 20 jaar pioniersonderzoek naar moedercellen met de kracht van Dior's bloemenwetenschap om de huid een zichtbare transformatie en globale anti-aging correctie te bieden.

 

HET BESTE GLOBALE ANTI-AGING SERUM*

 
Video

Met een sterke concentratie van de gepatenteerde Bio-Cellular Technology™ van Dior en gecombineerd met hyaluronzuur van de nieuwste generatie voor een gladmakend effect, geven deze 2 verzorgingen nieuwe energie aan de huidstamcellen en reactiveren ze de 6 essentiële functies van de huid voor een totale anti-aging werking.

BESTEL
 
 

NIEUWE RIJKE CRÈME:
VERZORGEND COMFORT

 
Dior

Capture Totale Super Potent Crème Riche is de crème die de huid in comfort hult en intens voedt. De huid straalt gezond en ziet er jonger en krachtiger uit, alsof ze glad gemaakt is, verstevigd en sterker.

BESTEL
 
 

HET BESTE VAN DE NATUUR EN DE HOOGSTE DOELTREFFENDHEID

 
Video
 

LONGOZA, DE EEUWIGE BLOEM

 
Video

In het hart van de formule schuilt een bloem met een uitzonderlijk revitaliserende kracht, overstegen door Dior Science. Longoza wordt gekweekt in de Dior-tuinen van Madagaskar. Deze extremofiele bloem, bijgenaamd de "eeuwige plant", kan zelfs op verschroeide aarde regenereren en opnieuw groeien.

 

EEN UNIEKE REGENERERENDE KRACHT

 
Dior

Longoza-extract werkt als een energiegolf in de huid: het stimuleert de regeneratieve kracht van moedercellen, de kloppende harten van de epidermis. De huid straalt gezond en ziet er merkbaar steviger en jonger uit.

 

ZICHTBARE RESULTATEN VANAF ÉÉN WEEK

 
 
aftershave

Stralendere huid in één druppeltje**
 

deodorant

Vollere huid in één week**
 

douchegel

Stevigere huid in één maand**
 

 

STAP VOOR STAP ZICHTBARE HUIDTRANSFORMATIE

 
 

1. BEHANDELEN & VOLLER MAKEN

aftershave

INTENS GLOBAAL ANTI-AGING SERUM
 

BESTEL

2. VOEDEN
 

deodorant

CRÈME STEVIGHEID EN RIMPELCORRECTIE
 

BESTEL

3. VERHELDEREN
 

douchegel

OOGVERZORGING STEVIGHEID EN RIMPELCORRECTIE

BESTEL