Contacteer ons Winkelzoeker

DOOR DERMATOLOGEN ONTWIKKELD

Het 3-Stappen Huidverzorgingssyteem van Clinique is ontstaan in een dokterspraktijk. Vanuit deze grondslag is het onze missie om milde verzorgingsproducten aan te bieden, die zichtbare resultaten opleveren op korte en lange termijn. En tevens te wijzen op het belang van dagelijkse bescherming tegen de zon.

 

OP ALLERGIE GETEST

Voor de ontwikkeling van een nieuw product voert Clinique tests uit op een panel van 600 personen. Elke formule wordt 12 maal op 600 vrijwilligers op allergie getest volgens de richtlijnen van onze dermatologen. Als er bij ook maar één van deze 7.200 applicaties een allergische reactie optreedt, herformuleren wij de samenstelling. Wij veronderstellen dat een vrouw die haar huid verzorgt per dag aan zo'n 240 ingrediënten wordt blootgesteld. Daarom worden ook onze parfums aan allergietests onderworpen.

 

100% PARFUMVRIJ

Parfums zijn de meest voorkomende veroorzakers van huidallergieën, vooral bij een gevoelige huid. Onze verzorgings- en make-upproducten, die zijn samengesteld zonder geparfumeerde ingrediënten, zijn het bewijs van wat we wel en van wat we niet toelaten in de formulering van onze producten. Ingrediënten in hun puurste vorm? Inderdaad. Het heeft simpelweg geen zin om ingrediënten aan onze formules toe te voegen die niets anders doen dan de geur van een ander ingrediënt verhullen.

 

OP MAAT

Elke huid heeft dagelijkse verzorging nodig, maar externe factoren zoals leeftijd, klimatologische veranderingen en leefwijze maken dat jouw huid andere behoeften heeft dan de huid van iemand anders. Onze formules en oplossingen op maat maken van de Clinique producten universele producten. Voor elk huidprobleem hebben we een oplossing!

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!