Contacteer ons Winkelzoeker

HET 3-STAPPEN HUIDVERZORGINGSSYSTEEM

Stap 1: Reinigen
De Clinique zepen reinigen je huid op zachte wijze zonder haar uit te drogen. Ze tasten de lipiden - natuurlijke beschermlaag - van je huid niet aan en bereiden je huid voor op de tweede stap : de Clarifying Lotion.

Stap 2: Exfoliëren
Door je huid te exfoliëren, verwijder je de dode huidcellen aan het huidoppervlak en wordt de jongere, stralende huid eronder zichtbaar. De Clarifying Lotion is HET product dat het verschil voor je huid maakt. Je huid voelt zachter aan, je teint is egaler en de poriën zijn minder zichtbaar. Een licht tintelend gevoel geeft aan dat het product actief is. Beschikbaar in 5 formules, elk met een verschillende graad van exfoliatie. Kies jouw formule op maat na je persoonlijke huidanalyse.

Stap 3: Hydrateren
Een goed gehydrateerde huid ziet er niet alleen egaler en gezonder uit, maar is ook beter in staat zicht te verdedigen en een beschermende barrière te vormen tegen negatieve omgevingsinvloeden. De DDML (Dramatically Different Moisturizing Lotion) is geschikt voor de droge tot gecombineerde huid. De DDM Gel (Dramatically Different Moisturizing Gel) is geschikt voor de gecombineerde tot vette huid.

Het 3-Stappen Huidverzorgingssysteem van Clinique is eenvoudig en logisch: een tweedaagse routine van reinigen, exfoliëren en hydrateren.

Slechts 3 minuten, 2x per dag. Na 2 weken tijd is het verschil duidelijk zichtbaar en zie je een gezondere en stralende huid!

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!