Bijgewerkt privacybeleid
Ontdek deze 4 oriëntaalse geuren met een twist! | ICI PARIS XL

4x oriëntaalse geuren met een twist!

| Top Topical
oriëntaalse geuren met een twist

Wissel jij in het najaar graag van geur? Kies dan voor oriëntaalse geuren! Dit zijn sensuele geuren met een kruidige ondertoon en verrassende twist. Perfect voor het nieuwe seizoen!

Geurfamilies

Er zijn eindeloos veel parfums te koop, dat maakt de keuze soms lastig. Maar wist je dat geuren zijn opgedeeld in geurfamilies? Door te weten welke geurfamilie jou het meest aanspreekt, wordt het makkelijker een nieuw parfum te kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld bloemige, houtachtige, fruitige én oriëntaalse geuren. Oriëntaalse geuren hebben een uniek en herkenbaar karakter: je herkent zo’n geur meteen wanneer je ’m ruikt. De oriëntaalse familie is mysterieus en kruidig, maar kan ook verrassend frisse varianten bevatten. De ideale geuren voor het najaar!

L’Interdit Eau de Parfum van Givenchy

L’Interdit Eau de Parfum

Givenchy

Dat een oriëntaalse geur ook een bloemige variant kan hebben, bewijst L’Interdit van Givenchy met de combinatie van vetiver, patchoeli, tuberoos en jasmijn. Warme én bloemige geuren die ondanks de ‘verboden mix’ geweldig samengaan. Deze gedurfde geur is voor een vrouw met lef!

La Belle van Jean Paul Gaultier

La Belle Eau de Parfum

Jean Paul Gaultier

Een oriëntaalse geur met peer? Dat kan zeker! La Belle van Jean Paul Gaultier bevat naast vanille als basisnoot en vetiver als hartnoot, peer als topnoot! Dat betekent dat de geur aan het begin heerlijk fruitig naar peer ruikt en langzaamaan steeds warmer wordt. Dit najaar wil je niets anders meer!

Code Absolu Femme van Armani

Code Absolu Femme Eau de Parfum

Armani

Deze geur, waarbij gember, oranjebloesem en tonkaboon gecombineerd worden, noem je ook wel een floriëntaalse geur. Code Absolu Femme van Armani is minder zwaar dan de klassieke oriëntaalse geuren. Met volle, bloemige noten, maar wel die rokerige, kruidige ondertoon. Verleidelijk!

Lady Million Empire van Paco Rabanne

Lady Million Empire Eau de Parfum

Paco Rabanne

De oriëntaalse geurfamilie is uitgebreider dan je denkt. Oriëntaals kan bijvoorbeeld ook een fruitige noot hebben, waardoor de geur speelser wordt. De nieuwe Lady Million Empire van Paco Rabanne is zo een geur. Het warme van cognac en patchoeli wordt gecombineerd met het fruitige van sinaasappel en rode bes. Heerlijk fris, maar toch met die typerende warme touch. Perfect voor een eerste kennismaking met de oriëntaalse geurfamilie!