Bijgewerkt privacybeleid
Zo krijg je een stralende huid voor, tijdens én na de feesten | ICI PARIS XL

Zo krijg je een stralende huid voor de feesten

| Beauty Basics
Diversity. Beauty Models Portrait. Different Ethnic Women With Healthy Perfect Skin And Natural Makeup. Caucasian And Mixed Race Female Standing Together Against Beige Background.

Voordat je start met je feestmake-up: hoe zit het met de basis? Pas wanneer je huid gezond, egaal en glowy is, krijg je die perfecte look. Zo krijg je een stralende huid die helemaal klaar is voor een feestje!

Heb je al een feestelijke make-uplook voor eindejaar uitgekozen? Alles wat je dan nog moet doen, is zorgen voor een goede basis om je look op aan te brengen. Met deze handige minihandleiding zorg je voor een stralende huid voor, tijdens én na de feesten!

Voor de feestdagen

Het einde van het jaar is meestal een drukke periode, zowel op het werk als privé. Hoe goed je alles ook hebt gepland, ook jij ontkomt waarschijnlijk niet aan wat pre-party stress … en dat zie je vaak ook aan je huid. Stresshormoon cortisol kan je huid gevoeliger maken en irritatie veroorzaken. Wil je straks een stralende huid, dan neem je dus op tijd wat gas terug. Relax! Met Life Plankton Sensitive Hydraterende Emulsie van Biotherm breng je je geïrriteerde huid tot rust.

Stress vermindert ook de aanmaak van hyaluronzuur, waardoor je huid droger en doffer wordt. Wat je huid nu nodig heeft, is een verzorging die de glans weer terugbrengt. Probeer Lift-Structure Radiance van Filorga of Nutri-Lumière Jour van Clarins maar eens: die maken je huid gladder en zorgen voor een stralende huid.

Met een masker geef je jezelf én je huid een adempauze. Radiance Booster Mask van Qiriness en BB Shot Mask van Erborian verfijnen de huidkorrel en geven een verstevigende boost: ideaal zo vlak voor de feestdagen!

Plotseling opduikende rode vlekjes? Ook hier is stress de boosdoener. Jouw redder in nood is Redness Solutions Daily Relief Cream van Clinique. Deze dagcrème geeft comfort aan de gevoelige huid die snel last heeft van roodheden.

Tijdens de feestdagen

Ook al vieren we de decemberfeesten dit jaar minder uitbundig dan normaal, helemaal ongemerkt gaan ze natuurlijk niet voorbij. Misschien drink je een extra glas bubbels, misschien krijg je iets te weinig slaap. Met name de dunne, tere huid rond je ogen verklapt dat het gezellig is geweest …

Omdat je straks weer fris en uitgerust voor de dag wil komen, breng je nu een verkoelende en ontzwellende oogcrème aan zoals Origins Ginzing Refreshing Eye Cream. Tip: bewaar je oogcrème deze maand in je koelkast, zodat de kou voor een extra vochtafvoerende prikkel zorgt. Ook de verfrissende under eye pads van Stress Relief Eye Mask van Estée Lauder helpen om de afvoer van lymfevocht te stimuleren.

Omdat al die feestelijke cocktails je huid en je lichaam dehydrateren, is het slim om voor wat extra aanvoer van vocht te zorgen. Start de dag met een groot glas water en voeg een hydraterende crème toe aan je beautyroutine. Super Aqua-Lotion van Guerlain en Hydraskin Cooling Hydrating Gel Mask van Darphin verkwikken je huid en geven je een goed gehydrateerde, stralende huid.

Heb je nog een last-minute oppepper nodig om je huid weer te laten stralen? Dan is Dewy Set Setting Spray van Anastasia Beverly Hills je redding. Die geurt heerlijk naar kokos en vanille en geeft je huid een subtiele, natuurlijke glow. Stop ’m in je tas voor een snelle tussentijdse touch-up!

Na de feestdagen

Zijn de feestdagen straks voorbij, dan wil je natuurlijk het nieuwe jaar met een schone lei beginnen. Tijd voor een grondige detox dus. Met Botanical D-Tox Night Treatment van Sisley of Oxygen Glow Super Perfection Radiance Cream van Filorga haal je de toxines uit je huid die tijdens de feestmaand achter zijn gebleven en zorg je voor een hap frisse lucht. Je huid transformeert van uitgeblust naar opgefrist.

Heb je al een lijstje met goede voornemens gemaakt? Zet het gebruik van een verhelderend serum er zeker ook op. Pas wanneer je huid er egaal en glad uitziet, zonder zichtbare pigmentvlekken, zie je er net zo jong uit als je bent. Sisleÿa Radiance Anti-Aging Concentrate van Sisley en Honey Balm Moisturizer van Wishful gaan je helpen om je huid haar jeugdige uitstraling terug te geven. Dit goede voornemen hou je dus makkelijk vol!