Bijgewerkt privacybeleid
Layering: extra lang genieten van je favoriete parfum | ICI PARIS XL

Geurig genieten met layering

| Beauty Basics
HB_layering_1900x1070

Hoe geniet je extra lang van de geur van jouw signature scent? Dat doe je met layering. Hul jezelf van top tot teen in je favoriete geur en je ruikt de hele dag lekker!

Bij layering bouw je de geur in verschillende laagjes op. Omdat je verschillende texturen gebruikt, versterken ze elkaar en komt de geur extra krachtig en intens over. Kies voor bodyproducten uit dezelfde lijn als je signature scent. Begin met een douchegel, breng vervolgens een bodylotion aan en daarna je parfum. Zo ben je van top tot teen gehuld in je lievelingsgeur.

Proberen? INTIMACY Pink Douchegel, Bodylotion en Eau de Parfum.

Vang de geur

De geurnoten uit je parfum blijven langer hangen wanneer je huid goed gehydrateerd is. Een bodycrème of -olie werkt daarom als een soort ‘primer’ onder je parfum. Een extra reden om een bodyproduct uit je favoriete geurlijn te gebruiken! Ook je haren zijn een mooie ondergrond om een geur aan te hechten. Gebruik je een geparfumeerde hairmist, dan verspreid de geur zich subtiel bij elke beweging van je lokken …

Proberen? Cartier Carat Haarmist en Rituals The Ritual of Sakura Hair & Body Mist.

Layering met verschillende geuren

Een andere optie van layering is het combineren van verschillende geuren. Je combineert dan twee parfums van jouw favoriete merk die samen een nieuwe, heel persoonlijke mix geven. Het makkelijkst gaat dat met geuren uit dezelfde geurfamilie. Breng eerst de zwaardere geur aan, en kies daarna voor een lichtere om er frisse, bloemige of kruidige noten aan toe te voegen. Zo draag je een geur die niemand anders heeft!

Proberen? Met vanille en muskus: Liu Jo Eau de Parfum en Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Eau de Parfum. Of met rozen: Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Toilette en Bvlgari Rose Goldea Eau de Parfum.