Contacteer ons Winkelzoeker

DSQUARED2 WOOD ORIGINAL
EAU DE PARFUM VOOR HEM

Dit eerste Eau de Parfum voor hem is een briljante combinatie van veel hout met een tikje bloemen in de geur. De tegenstelling van stoer en rauw tegenover elegantie maakt hem zo sexy, bijzonder en nooit saai. De geur voor de man met zelfvertrouwen en passie.

DSQUARED2 WOOD ORIGINAL
VERLEIDELIJK - FRIS & SENSUEEL

In de top de kruidige accenten van kardemom met een karakteristiek hart van cederhout en vetiver en een finish van patchoeli.

DSQUARED2 - Wood Original voor hem

ONTDEK NOG VEEL MEER
DSQUARED2 GEUREN
VOOR HEM EN VOOR HAAR

DSQUARED2 - Wood Femmes voor haar

DSQUARED2 WOOD FEMME

Wood Pour Femme is energiek en ultra-vrouwelijk. Verleidelijke jasmijn brengt een sensueel hart naar voren terwijl witte houtsoorten, zorgen voor een onmiskenbaar karakter. In combinatie met de Siciliaanse mandarijn krijgt het een frisse ‘touch’.

DSQUARED2 WOOD HOMME

Het Eau de Toilette is krachtig en mannelijk en opent met de frisheid van bergamot. De geur wordt verrijkt met energieke hartnoten van kardemom en laat een moderne blend van witte houtsoorten achter.

DSQUARED2 - Wood Hommes voor hem

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!