Bijgewerkt privacybeleid
Dat ruikt naar groen: de heerlijkste geuren van deze lente | ICI PARIS XL

De geur van groen: 7 keer de natuur in een flesje

| Trending Now
parfums met groene geurnoten

Van de geur van een boswandeling tot een frisse mojito voor je neus: deze groene geuren voor hem en haar zijn helemaal perfect voor de lente. Back to nature!

Trend: groene geuren

Daar is de lente! Er komen weer bladeren aan de bomen, bloemen beginnen te bloeien en ... ook je parfumgarderobe wordt een stuk groener. De natuur speelt immers niet alleen in je beautyroutine een steeds grotere rol, maar ook bij de samenstelling van parfums. Groene geuren zijn deze lente dan ook helemaal hot! Ze bevatten voornamelijk groene aroma’s die geïnspireerd zijn op de natuur zoals patchoeli, vetiver, mos, limoen, basilicum, munt en hout. Speciaal voor jou: onze favoriete groentjes op een rij. Wedden dat er eentje voor jou tussen zit?

1/7

De zomer in avant-première

Het is nog even wachten tot de zomer, maar gelukkig kunnen we nu al uitkijken naar die eindeloze zomerdagen dankzij Calvin Klein. Die heeft net als elk jaar een nieuwe zomergeur ontwikkeld! Hoe de CK One Summer van 2020 ruikt? Eerst sprankelend fris met gember en citrus, daarna sensueel met salie, duinkruiden en sandelhout. Leuk: deze geur is voor hem én haar en kan je dus delen met je lief!

CK One Summer
2/7

Geurig liefdesverhaal

Move over, Blake & Ryan, Hailey & Justin en Mila & Ashton. Er is een nieuw powerkoppel gespot! Tiffany & Love For Her en Tiffany & Love For Him van Tiffany & Co. zijn perfect op elkaar afgestemd en vullen elkaar helemaal aan met één gemeenschappelijke geurnoot: de blauwe sequoia (cipres). Tiffany & Love For Her geurt verder ook naar blauwe basilicum, grapefruit, vetiver en cederhout, terwijl Tiffany & Love For Him een unieke mix van gemberolie, kardemom, jeneverbes en sandelhout bevat. A perfect match!

3/7

Knisperend kampvuur

Givenchy komt deze lente met een nieuwe interpretatie van de populaire Gentleman-geuren. Gentleman eau de parfum boisée is een krachtige en sensuele herengeur met korianderzaad, iris en brandend hout die doet denken aan een gezellig kampvuur met je allerbeste vrienden bij zonsondergang.

4/7

Lentecocktail om te ruiken

Limoen, basilicum en mandarijn: het klinkt als een recept voor een heerlijke cocktail ... en dat is het ook. Alleen dan eentje die je op je huid kan sprayen! Lime Basil & Mandarin van Jo Malone is een frisse parfummix die al sinds 1999 op de markt is en ook vandaag nog steeds razend populair is. Een moderne klassieker!

5/7

Frisse lentebries

Sisley heeft die heerlijke geur van een lentewandeling in de bossen perfect weten te vangen in een flesje. In Eau de Campagne ruik je een krachtig groen briesje van bergamot, patchoeli en basilicum waarvan je meteen vrolijk wordt. Extra fijn: je kan deze feelgood-geur veilig in de zon dragen, want hij bevat geen lichtgevoelige bestanddelen! Voor hem én haar.

6/7

Mythische geurenjungle

Mos, esdoornsap, balsemspar, patchoeli en atlasceder: parfums met ‘groenere’ ingrediënten dan Soul of the Forest van Maison Margiela vind je zelden. Deze krachtige en genderneutrale geur is de verpersoonlijking van het bos in al zijn magische facetten. Het avontuur lonkt!