background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Happy in huis: heerlijke interieurgeuren – Beauty Center

Happy in huis: heerlijke interieurgeuren

Gepost op 16/11/2020 in How-To
1900x1070_Geuren-in-huis

Vind jij het ook heerlijk om ergens binnen te stappen en meteen een heerlijke geur op te snuiven? Ontdek dan snel onze tips om ook jouw woning tot een subtiel geurend paradijs om te toveren met geurkaarsen, huisparfums en geurstokjes.

Heerlijke interieurgeuren

Wanneer je een luxehotel of een mooie boetiek binnenstapt valt vaak iets op: het ruikt er heerlijk. Het is dan ook geen geheim dat geur een heel grote invloed op mensen heeft. Een fijne geur kan je instant goed laten voelen. Dus waarom zou je er niet voor kiezen om jouw huis ook zo lekker en uitnodigend te laten ruiken? Met een huisparfum kan je er ook voor zorgen om een plek echt ‘van jou’ te maken. Oh, en vergeet synthetische bloemetjesgeuren, de huidige generatie interieurgeuren vult de ruimte met een luxueus en gezellig aroma.

Geurkaarsen

Ideaal om een (kleine) kamer tijdelijk met een geur te vullen zijn geurkaarsen. Deze ruiken niet alleen lekker, ze zijn ook een mooie aanvulling voor je interieur. Omdat deze kaarsen niet constant branden, mag je best een intense geur kiezen. Ga bijvoorbeeld voor de Replica Jazz Club Geurkaars van Maison Margiela: die vult je kamer met de gezellige geur van cocktails en sigaren.

Mag het nog wat decadenter? De betoverende geur van de Fucking Fabulous Candle van Tom Ford bevat lavendel, vanille en leder. Er hangt luxe in de lucht ...

Geurstokjes

Voor wie houdt van een interieur dat altijd licht geparfumeerd is, zijn geurstokjes een goede keuze. Je plaatst deze stokjes in een speciale vloeistof die via het hout wordt verspreid. Denk bij interieurgeuren zeker na over welke sfeer je wilt oproepen. Ga je voor luxueus en weelderig? Of energiek en fris? Denk ook steeds aan de ruimte waarin je de stokjes plaatst.

Geurtip: Wist je dat vanille universeel als één van de meest aangename en kalmerende geuren wordt beschouwd? De winterse geur van de Black Vanilla & Snowdrop Fragrance Diffuser van Scento is ideaal voor in je woonkamer of slaapkamer!

Black Vanilla & Snowdrop Fragrance Diffuser van Scento

Huisparfums

Net zoals jij een parfum opdoet, bestaan er ook parfums voor je interieur. Anders dan geurstokjes of geurkaarsen kan je deze heel gericht spuiten. Je kan ze bijvoorbeeld voorzichtig op je gordijnen of kussens verstuiven, maar ook op tapijten of stoffen meubels. Hierdoor blijft de geur extra lang hangen. Instant blijmaker: The Ritual of Happy Buddha Interior Parfum van Rituals.

Aha: Probeer eens geuren te layeren. Geurstokjes met vanille combineren heerlijk met andere zoete ingrediënten zoals de granaatappel en lelie in de Pomegranate Noir Room Spray van Jo Malone London. Zo creëer je een gezellige en huiselijke sfeer!

Pomegranate Noir Room Spray van Jo Malone LondonArticle tags: geur, interieur, parfum