Bijgewerkt privacybeleid
Happy in huis: geurkaarsen, geurstokjes en huisparfums | ICI PARIS XL

Happy in huis: heerlijke interieurgeuren

| How-To
1900x1070_Geuren-in-huis

Vind jij het ook heerlijk om ergens binnen te stappen en meteen een heerlijke geur op te snuiven? Ontdek dan snel onze tips om ook jouw woning tot een subtiel geurend paradijs om te toveren met geurkaarsen, huisparfums en geurstokjes.

Heerlijke interieurgeuren

Wanneer je een luxehotel of een mooie boetiek binnenstapt valt vaak iets op: het ruikt er heerlijk. Het is dan ook geen geheim dat geur een heel grote invloed op mensen heeft. Een fijne geur kan je instant goed laten voelen. Dus waarom zou je er niet voor kiezen om jouw huis ook zo lekker en uitnodigend te laten ruiken? Met een huisparfum kan je er ook voor zorgen om een plek echt ‘van jou’ te maken. Oh, en vergeet synthetische bloemetjesgeuren, de huidige generatie interieurgeuren vult de ruimte met een luxueus en gezellig aroma.

1/3

Geurkaarsen

Ideaal om een (kleine) kamer tijdelijk met een geur te vullen zijn geurkaarsen. Deze ruiken niet alleen lekker, ze zijn ook een mooie aanvulling voor je interieur. Omdat deze kaarsen niet constant branden, mag je best een intense geur kiezen. Strijk bij het shoppen voor je aan de kaars ruikt met je vinger over de was, zo komen alle aroma’s goed vrij.

Geurtip: Wist je dat vanille universeel als één van de meest aangename en kalmerende geuren wordt beschouwd? Ideaal voor in je woonkamer of slaapkamer!

2/3

Geurstokjes

Voor wie houdt van een interieur dat altijd licht geparfumeerd is, zijn geurstokjes een goede keuze. Je plaatst deze stokjes in een speciale vloeistof die via het hout wordt verspreid.

Denk bij interieurgeuren zeker na over welke sfeer je wilt oproepen. Ga je voor luxueus en weelderig? Of energiek en fris? Denk ook steeds aan de ruimte waarin je de stokjes plaatst.

3/3

Huisparfums

Net zoals jij een parfum opdoet, bestaan er ook parfums voor je interieur. Anders dan geurstokjes of geurkaarsen kan je deze heel gericht spuiten. Je kan ze bijvoorbeeld voorzichtig op je gordijnen of kussens verstuiven, maar ook op tapijten of stoffen meubels. Hierdoor blijft de geur extra lang hangen.

Geurtip: Probeer eens geuren te layeren. Geurstokjes met vanille combineren heerlijk met een huisparfum met musk of hout. Zo creëer je een gezellige en huiselijke sfeer!