Contacteer ons Winkelzoeker
Zoe Kravitz onthult haar beautygeheimen! – Beauty Center

Zoe Kravitz onthult haar beautygeheimen!

Gepost op 11/10/2018 in Skincare
Curation_YSL_Zoe-Kravitz_1900x1070

Zoe Kravitz, de dochter van zanger Lenny Kravitz en actrice Lisa Bonet, is het gezicht van Yves Saint Laurents Opium. Wat zijn haar lifestyle secrets en beauty favorites?

Beautyprof

“Ik heb een fantastische schoonheidsspecialist, Terri Lawton. Zij voelt mijn energie aan en maakt elke facial op maat. Elke keer dat ik in Los Angeles ben, ga ik naar haar toe. Ik hou van skincareproducten die mijn huid zijdezacht maken.”

Wil jij ook dat je huid op haar best is, probeer dan de nieuwe Dramatically Different Hydrating Jelly van Clinique. Deze lichte watergel maakt je huid glad, sterk en gezond.

Signature scent

“Als ik eenmaal voor een geur gevallen ben, draag ik hem het liefst elke dag. Een geur is echt iets voor mezelf. Ik ben een paar jaar geleden verliefd geworden op Black Opium van Yves Saint Laurent. Hij is zoet maar niet té zoet omdat er ondertonen van musk in zitten. Ik vind het een mooie balans tussen mannelijk en vrouwelijk, krachtig maar niet overheersend.”

Work-out

“Ik loop hard en ga regelmatig naar de sportschool. Daar sta ik dan op de loopband of de crosstrainer. Verder doe ik simpele spierversterkende oefeningen zoals squats, sit-ups en push-ups.”

Sport jij ook graag? Lees dan ook even onze tips over het kiezen van de juiste deo, zodat je gegarandeerd geurig je work-out overleeft! 

Lekker gezond

“Om gezond te blijven drink ik appelciderazijn. Nee, het smaakt niet fantastisch maar het geeft me energie. Het schijnt ook je immuunsysteem te ondersteunen én het zorgt voor een mooie, frisse huid. Wat drankjes betreft is Japanse whiskey mijn favoriet. En een glas rosé op een warme dag is natuurlijk heerlijk!”

Voor een frisse, stralende teint kun je ook Radiance In A Flash Instant Radiance & Tightening van Guerlain gebruiken. De roze-gouden deeltjes geven je huid een gezonde glow.

Bron:  https://www.elle.com/