Contacteer ons Winkelzoeker
Black Friday: wat het is en hoe je de beste deals shopt! – Beauty Center

Black Friday: wat het is en hoe je de beste deals shopt!

Gepost op 13/11/2023 in Geuren
Black-friday-deals

Black Friday is een cruciale periode voor de handelssector omdat die het begin van het seizoen van de kerstaankopen aankondigt en voor heel wat sales zorgt. Wil je meer weten over Black Friday en vooral hoe je jouw favoriete producten voor de laagste prijs shopt? Ontdek onze waardevolle shopping tips !

Wat is Black Friday?

Geen intensieve winkelsessies… Klinkt dat vreemd in je oren? Begrijpelijk, want vandaag wordt Black Friday helemaal ingepakt als le moment suprême om de beste deals te scoren. En niets is minder waar, want de afkomst van de term ‘Black Friday’ heeft wel degelijk iets te maken met shoppen. Sale aan de lopende band en een piek in de cijfers voor alle winkeliers.

Wanneer valt Black Friday?

Black Friday wordt elk jaar in de maand november gevierd, telkens op de eerste vrijdag na Thanksgiving. Vroeger waren de Black Friday deals enkel geldig op de dag zelf, maar tegenwoordig kan men heel het weekend genieten van strakke prijzen, en zelfs al enkele dagen op voorhand dankzij de early Black Friday deals.

Wat is het verhaal achter Black Friday?

Voor het eerst gebruikt in 1951: we verwijzen naar files op alle wegen tijdens het lange weekend na Thanksgiving in de Verenigde Staten. Veel Amerikanen maken de brug naar het weekend wat maakt dat ze op vrijdag hun vrije dag nemen. Veel werknemers thuis? Daar maken handelaars dan ook gunstig gebruik van. Klanten komen massaal naar buiten om de beste deals te scoren. Daarmee krijgt het sinds de jaren 70 ook meteen de symbolische betekenis als hét startshot voor je kerstinkopen: kerstdecoratie, cadeautjes of gewoon even helemaal aan jezelf denken.

Shop de beste Black Friday deals met deze shopping tips !

Ben jij ook al heel lang aan het wachten tot je favoriete beautyproducten in korting komen te staan of wacht je op Black Friday om je kerstaankopen te doen? Gelijk heb je, want Black Friday hét moment om je aankopen te doen. Wil je geen enkele deal missen? Maak dan zeker gebruik van deze shopping tips!

✔️ Plaats je favoriete beautyproducten al op voorhand in je wishlist

✔️ Zet je notificaties aan, zo blijf je op de hoogte van de laatste deals

✔️ Bezoek elke dag onze webshop en geniet van de early Black Friday deals

✔️ Wacht niet tot het laatste moment om te bestellen want OP = OP

Wacht niet langer en shop nu onze Black Friday deals aan de beste prijzen !

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!