Contacteer ons Winkelzoeker

RITUALS
the ritual of karma
NAVULLING GEURSTOKJES

(0)
  • 250 ML
      € 27,90
€ 27,90  
27 Beauty Member Punten
 

Beschrijving

Do good and good will come your way: koop een refill voor je geurstokjes. De flacon is gemaakt van recyclebaar glas en bevat hetzelfde aroma van lotusbloem en witte thee. Koop bij elke flacon nieuwe stokjes om tot 3 maanden lang optimaal te genieten van je favoriete geur.

Productdetails

EAN code:8719134180701
Gebruiksaanwijzingen:Vul de lege houder van je geurstokjes met de refill. Plaats nieuwe stokjes in de flacon en reinig je handen als ze in contact met de vloeistof zijn gekomen. Je hoeft de stokjes niet om te draaien.

Ingrediënten

 

Gevaar: Zeer Brandbare Vloeistof En Damp. Veroorzaakt Ernstige Oogirritatie. Langdurig Schadelijke Gevolgen Voor In Het Water Levende Organismen. Houd Op Afstand Van Warmtebronnen, Hete Oppervlakken, Vonken, Open Vuur En Andere Ontstekingsbronnen. Niet Roken. Breng De Inhoud/verpakking Naar Een Geschikt Afvalverzamelpunt. Houd Buiten Bereik Van Kinderen. Vermijd Contact Van Het Parfum Met Meubels, Leer Of Afgewerkte Houten Oppervlakken. Ruim Gemorste Vloeistof Onmiddellijk Op.

bevat: Dipenteen, Linalylacetaat, Linalool, Piperonal, Cis-4-tert-butylcyclohexylacetaat, Citronellol, 3-p-cumenyl-2-methylpropionaldehyde, Pin-2(10)-ene, 1-(2,6,6-trimethyl-1,3-cyclohexadien-1-yl)-2-buteen-1-one, 3-methyl-4-(2,6,6-trimeth-yl-2-cyclohexeen-1-yl)-3-buteen-2-one, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde. Kan Een Allergische Reactie Veroorzaken.

LEVERING EN RETOURNEREN

Hoe verloopt de levering?

Je kunt jouw bestelling laten bezorgen op je huisadres, in één van onze winkels of bij een postpunt. De verwachte leverdatum zie je tijdens het bestellen in jouw winkelmandje. We bezorgen al jouw bestellingen vanaf €20,- gratis. Daarnaast kun je ook kiezen voor Click & Collect, dan ligt jouw bestelling na 1 uur klaar in de door jou gekozen winkel

Bezorging aan huis of op een ander adres in Belgïe?
Bpost bezorgt van maandag t/m vrijdag bij jou bezorgd tussen 08.00 en 17.00 uur. Ben je niet thuis? De bezorger laat een aanbiedingsbriefje achter in je brievenbus van locatie waar je jouw pakje kan ophalen.

Afhalen in één van onze winkels of een postpunt?
Zodra jouw pakket klaar ligt dan ontvang je een mail. Deze kun je op vertoon van de track & trace code ophalen.

Ga naar meer info en FAQ’s over levering.

Retourneren

Terugsturen
Na ontvangst van jouw bestelling producten heb je 14 dagen om deze (gedeeltelijk) terug te sturen of te herroepen. Na de herroeping heb je dan nog eens 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Om jouw bestelling te herroepen, kun je contact met ons opnemen of gebruikmaken van een modelformulier voor herroeping.

Omruilen of terugbrengen in de winkel
Je mag het product ook terugbrengen of omruilen in een winkel bij jou in de buurt. Hiervoor hoef je geen retourformulier in te vullen. Neem wel je orderbevestiging mee.

Ga naar meer info en FAQ’s over retourneren.

Meer vragen rond bestellen? Die vind je op onze FAQ pagina.

Reviews

(0)

0 reviews

Hoe werken beoordelingen