background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje

Kinderen

20 Resultaten
Sorteren:
Filteren
1

Lekker ruiken met de juiste kinderparfum


Kinderen die samen gaan shoppen met hun ouders, vinden het dan ook fijn om actief mee te doen. Ze vinden niet enkel de flesjes leuk, maar uiten zo ook hun voorkeuren in geuren, wat ze dus erg serieus nemen. Bij ICI Paris XL heb je een ruim assortiment kinder Eau de toilette en Eau de senteur (ook gekend als Eau de Cologne).


Wat is Kinderparfum?


Kinderparfum bevatten een heel lage geur concentratie, wat ervoor zorgt dat deze parfums voor kinderen minder zwaar zijn dan die van volwassenen. De parfum zal bij het aanbrengen fel ruiken, maar vergaat na een paar uurtjes, je kan het vergelijken met een hele lichte Eau De toilette voor volwassenen. Het is belangrijk om te weten dat kinderparfums jammer genoeg niet alcoholvrij zijn, maar ze zijn wel hypoallergeen. Dit betekent dus dat er geen allergische reacties kunnen ontstaan bij het aanbrengen van die parfum. De geur van Kinderparfums is meestal heel zoet, speels en sluit goed aan bij hun leefwereld.


Verpakking bij kinderparfum is belangrijk


Niet enkel de parfums zelf zijn belangrijk, ook de manier waarop ze verpakt zijn spleen een belangrijke rol. Kinderen zijn heel visueel ingesteld en vinden het uiterlijk van hun parfum flesje daarom zo belangrijk. Hier bij ICI PARIS XL zijn de kinderparfums heel leuk verpakt en is er een ruim assortiment voor zowel jongens als meisjes. Een leuk voorbeeld is het parfum setjes van FC Barcelona – Real Madrid, wat voor zowel jongens en voor meisjes beschikbaar is. Leer ze dus al snel lekker fris te ruiken en verras ze met een van de ICI PARIS XL kindergeschenksetjes.

 

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!