Mugler

BELEEF UW DROMEN MET DE NIEUWE ANGEL VAN MUGLER...

ANGEL NOVA, EEN NIEUWE GEUR VOOR DE MODERNE HELDIN DIE HAAR DROMEN WAARMAAKT EN VOOR WIE SCHOONHEID EEN DROOM IS. ANGEL NOVA STAAT VOOR SUPERVROUWELIJKHEID OP HET KRUISPUNT VAN PLEZIER EN VASTBERADENHEID WAARIN DURF, SPANNING EN ZELFZEKERHEID DE HOOFDROL SPELEN.

LAAT U FASCINEREN

BELIEVE IN YOUR DREAMS

Video

HET PARFUM VAN DE
SUPERVROUWELIJKHEID

Een houtachtige, bloemige en fruitige Eau de Parfum met een verrassende mix van 3 facetten waar het plezier en de zelfzekerheid van afspatten.

Mugler Mugler

WONDER

Een overdosis fruitige framboos met verslavend effect. De directe weg naar het grenzeloze genot dat de geur tot leven brengt.

Mugler Mugler

SUPER

De supernatuurlijke damascusroos heeft dankzij een dubbele extractie een sensueel én een textuureffect. De unieke roos is het resultaat van upcycling en biotechnologie.

Mugler Mugler

POWER

De houtachtige structuur met een combinatie van akigalawood en benzoë geeft de geur zijn uitgesproken karakter. Ze vormt de stevige en sensuele ruggengraat van deze unieke MUGLER-signatuur.

VERANTWOORDELIJKE LUXE
GETEKEND MUGLER

Mugler

DE MUGLER-ROOS

DE KONINGIN VAN DE BLOEMEN WORDT GESUBLIMEERD DOOR EEN UNIEKE DUBBELE EXTRACTIE DIE STEUNT OP BIOTECHNOLOGIE EN DUURZAME ONTWIKKELING. NA EEN EERSTE DISTILLATIE GEEFT DE BLOEM EEN EXQUISE NATUURLIJKE ESSENCE. EEN TWEEDE EXTRACTIE VAN DEZELFDE BLOEMBLAADJES LEIDT TOT EEN NIEUWE NOOT, DE ESSENTIE VAN DE ROOS DIE EEN WILDERE, DONKERDERE TOETS HEEFT.

Mugler

EEN NAVULBARE FLACON

Mugler heeft zich altijd al ingezet voor verantwoorde luxe. LAAT U VERLEIDEN DOOR DE NIEUWE STER VAN DE MUGLER-PARFUMS DIE BESCHIKBAAR IS IN EEN GROOT FORMAAT MET NAVULLING (100 ML). MET DEZE NAVULLING VULT U DE FLACON GEWOON WEER OP WANNEER HIJ LEEG IS. DE STERVORMIGE FLACON VAN ANGEL NOVA IS EINDELOOS NAVULBAAR.

Mugler

Toni Garrn:
de belichaming van een heldin

Mugler

De geëngageerde Duitse actrice en model, Toni Garrn, belichaamt perfect de droom van Angel Nova: mooi, zelfverzekerd, machtig, meesteres van haar lot.

ONTDEK HET
ANGEL-ASSORTIMENT

Mugler

ANGEL
Eau De Parfum


ONTDEK

NEW

Mugler

ANGEL NOVA
Eau De Parfum


ONTDEK
Mugler

ANGEL
Eau De Toilette


ONTDEK