M.A.C Holiday

Ontdek de Holiday Collectie van M·A·C

Een collectie geïnspireerd op magische sprookjes, sprankelende verrassingen en een spectaculair vuurwerk.

Frosted Firework van MAC neemt je mee richting een magische wereld vol sprankelende momenten met prachtige make-up looks. Dankzij 5 verschillende oogschaduw tinten, van sensueel zilver tot smoky of verschillende tinten roze tot een trio van Dual Ended Powerpoint Eyeliners in complementaire tinten zien jouw ogen er shinier uit dan ooit tevoren.

Ontdek hier

Ontdek vijf lippenstiften in ijzige tot diepe bessentinten en –texturen en vijf verschillende roze lipglass tinten. Deze mat-tot-glazuur texturen in wijntinten zijn bedoeld voor alle gelegenheden en persoonlijkheden.

Ontdek hier

Laat jouw innerlijke artiest het duo van glanzende Extra Dimension Skin Finishes ontdekken. Zij vormen het ultieme geheim om van elke look een meesterwerk te maken, door glans toe te voegen aan jouw jukbeenderen maar ook zoveel meer.

Ontdek hier

JOUW GESCHENK

Frosted Firework licht jouw seizoen op.

Psst...Ontvang een gratis full-size In Extreme Dimension mascara bij aankoop van min. €39 aan M.A.C producten*

Koop nu

* Aanbieding geldig tot en met 22/11/2020 in de Belgische e-shop zolang de voorraad strekt. Aanbod niet geldig via Click & Collect in de parfumerie. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.