Contacteer ons Winkelzoeker

de anti-age routines
van collistar

Naarmate we ouder worden maakt onze huid minder collageen en hyaluronzuur aan en verliest hiermee stevigheid en elasticiteit. Dit proces kan leiden tot verschillende tekenen van huidveroudering zoals het ontstaan van rimpels, een verslapte huid en het verlies van definitie van de gezichtscontouren. Voor deze verschillende huidbehoeften heeft Collistar Clean Research® verschillende anti-aging lijnen ontwikkeld: Rigenera, Lift HD+ en Magnifica.

Collistar Rigenera

RIGENERA

RIMPELS VERZACHTEN EN VOORKOMEN

Wil je de eerste tekenen van veroudering (fijne lijntjes en rimpels) tegengaan én voorkomen? Ontdek dan de volledige routine met een dag- en nachtcrème, oogcrème, concentraat en lip treatment met een frisse, lichte en zintuiglijke textuur. De lijn is geïnspireerd door de wetenschap van bio-regeneratie, om gericht in te werken op de tekenen van veroudering.
Shop nu

Collistar Lift HD+

LIFT HD+

de verslapte huid liften en verstevigen

De Lift HD+ lijn is ontworpen om de huid te liften en verstevigen. Wat deze producten zo uniek maakt is dat ze extract van Italiaanse Theeroos bevatten die de elasticiteit van de huid verbeteren en Italiaans Theerooswater wat de huid kalmeert. Met de Lift HD+ lijn kun je direct genieten van een stevigere, gladdere en stralende huid.
Shop nu

Collistar Magnifica

Magnifica

HET VOLUME VAN DE HUID VERHOGEN

De Magnifica lijn vormt een totaalbehandeling tegen huidveroudering en voorkomt en bestrijdt de zichtbare tekenen van veroudering: rimpels, een slappere huid en volumeverlies in het gezicht. De volledige lijn bestaat uit 4 producten voor de meest veeleisende huid.
Shop nu

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!