Bijgewerkt privacybeleid
De 4 leukste make-up trends van nu | ICI PARIS XL

De 4 leukste make-up trends van nu

| Trending Now
De 4 leukste make-up trends van nu

Kan je humeur wel een boost gebruiken in deze donkere tijden? Experimenteer eens met deze 4 leuke make-up trends voor de winter zoals gespot door Vogue. Want geef toe: tijd, dat heb je nu wel!

Oké, het is heel verleidelijk om de hele dag thuis zonder make-up in een jogging rond te lopen (of liever: te zitten). Maar af en toe is het nóg leuker om eens te experimenteren met vrolijke make-up: om ons humeur te boosten én om weer wat leuke looks in het achterhoofd te houden voor wanneer we straks weer de deur uit mogen.

Dé make-up trends van de Fashion Weeks

Toen de ontwerpers aan de slag gingen voor de fashioncollecties van FW 20-21, kon niémand vermoeden dat een virus ons hele leven op z’n kop zou zetten. Dus zijn de collecties en bijhorende make-up looks die we op de Fashion Weeks spotten, vaak lekker kleurrijk. Wij hebben de leukste make-up trends voor je klaargezet: een welverdiende opkikker tijdens deze moeilijke dagen!

1/4

Ogen in de kijker

Op heel wat modeshows zagen we extravagante kleuren op de oogleden. Denk maar aan de XXL-accessoires van Vivienne Westwoord. Probeer eens de metallic blauwe oogschaduw ‘In The Shadows’ van M.A.C. Trek er een lijntje mee met het Eyelinerpenseel van ICI PARIS XL of kleur je héle bewegende ooglid in zoals bij deze look voor extra effect. All eyes on you tijdens die Zoom-meeting of FaceTime-sessie met je vriendinnen!

felle blauwe oogschaduw
2/4

Statement lip

Thuis hoef je geen mondmasker te dragen: tijd om die lippen te laten knallen! Ook Oscar de la Renta koos voor de klassieke rode lip look voor zijn herfst-/wintercollectie. Op zoek naar een fijne rode lippenstift? Lippenstift ‘Brave Red’ van M.A.C heeft een unieke pigmentatie en voelt toch ultracomfortabel aan.

Tip: hou de rest van je make-up neutraal, maar kleur wel je wenkbrauwen in met een potlood als de Brow Definer van Anastasia Beverly Hills. Zo breng je je gezicht meer in balans.

rode lippenstift
3/4

Go glossy

Ken je de populaire skincaretrend glass skin nog? Die trend verwijst naar een huid die zo straalt dat ze wel transparant lijkt! Deze winter vind je glass skin ook terug in de make-upkast zoals bij ontwerper Christian Wijnants. Start je look met een vette moisturizer zoals Waterburst Hydrated Glow Moisturizer van Glamglow. Breng daarna highlighter met shimmer zoals de Mineralize Skinfinish Highlighter van M.A.C aan op je neusbrug, je jukbeenderen, onder je wenkbrauwbot en je kin.

De finishing touch? Jep, een lipgloss! Licious Lip Plumper van BE Creative Make Up maakt je lippen instant voller.

glossy make up
nude make up