Bijgewerkt privacybeleid
Celebs in lockdown: de leukste stay-at-home looks op Instagram

Zo (stijlvol) brachten celebs de lockdown door

| Trending Now

Negin Mirsalehi

Laat je inspireren door de coolste, stijlvolste en grappigste lockdown looks van celebrities op Instagram. De perfecte inspiratie nu we weer (voorzichtig) uit ons kot mogen. Jogging uit, make-up op!

Geef maar toe, je hebt de eerste weken van de lockdown in (dezelfde) jogging rondgelopen in huis. Heel wat celebrities deden net hetzelfde, en brachten hun quarantainetijd door met hun geliefden én zonder hun getalenteerde stilisten en make-up artists. Ook zij moesten zelf hun huis schoonmaken, koken en voor elkaar zorgen, en deden dat vaak in precies dezelfde (of misschien in een net iets luxueuzere variant) outfits en een naturelle make-up. Soms nam hun glamoureuze kant het even over en pronkten ze op hun Instagram met een niet-zo-casual look onder het motto #alldressedupandnowheretogo. Leuke looks die je kan kopiëren, nu je weer naar buiten mag!

Gigi Hadid

Supermodel Gigi Hadid zat enkele maanden in quarantaine in het landhuis van haar moeder Yolanda in Pennsylvania. Dat deed ze samen met haar moeder, haar vriend Zayn Malik – met wie ze trouwens haar eerste baby verwacht! – en haar zus Bella Hadid. De knappe zussen hielden zich vooral bezig met koken, tuinieren, de dieren verzorgen, gamen op de Nintendo en – hoe kan het ook anders – leuke lockdown-fotoshoots houden voor Vogue Italië.

Zelf houdt ze haar look liefst naturel, en kiest ze een dunne foundation die haar huid laat stralen. Onze keuze voor die Gigi glow: L’Essentiel Natural Glow Foundation van Guerlain.

Nicole Scherzinger

Een gesloten fitnesscentrum hield Nicole Scherzinger niet tegen: ze bleef tijdens de lockdown in haar L.A.-huis heel actief. Ze postte bijvoorbeeld hilarische Instagram TV-video’s waarop ze dansjes doet met haar vriend, de rugbyspeler Thom Evans op een lied van de Pussycat Dolls. Onze favoriet? Deze foto waarin ze in een indrukwekkende split en even indrukwekkende outfit aan het ‘schoonmaken’ is.

Pssst: als je die split niet ziet zitten, kan je je wél eens wagen aan de iconische Nicole cat eye! Met de Dramatic Duo Eyeliner van BE Creative Make Up teken je ‘m in een handomdraai.

Maye Musk

Ex-supermodel, auteur van het inspirerende boek ‘A Woman Makes a Plan’, beroemde diëtiste, pionier tegen leeftijdsdiscriminatie en mama van multimiljonair Elon. De 72-jarige Maye Musk zit nooit stil, zelfs niet in quarantaine. De afgelopen maanden bracht ze thuis door, samen met haar hond DelRey. Daar amuseerde ze zich met het maken van grappige TikTok-video’s, nieuwe talen leren door films te kijken in het Frans, Duits en zelfs Nederlands en zich op te kleden, gewoon voor de fun.

Hét make-upproduct waarmee je Maye bijna altijd spot? Foundation! Probeer Radiant Lifting Foundation van Shiseido eens, die geeft je een stralende en jeugdige glans.

Elizabeth Hurley

Actrice, model en bikiniontwerpster Elizabeth Hurley bracht haar quarantainetijd door in haar huis waar ze met 8 andere personen woonde, onder wie haar bejaarde moeder, tante en 18-jarige zoon Damian. Zelf zei ze heel bang te zijn om het virus in haar huis te brengen, en volgde ze de regels nauwgezet op. Op haar Instagram-pagina showde ze haar nieuwste bikinilijn (grappig weetje: ze poseert met haar favoriete zonnebescherming, Solar Smart+ SPF 40 van Clinique). Onlangs postte ze een sexy foto met de Versace-jurk die ze maar liefst 21 jaar geleden droeg op de rode loper!

Negin Mirsalehi

Waar Instagram-koningin Negin Mirsalehi zich vooral mee bezighield tijdens de lockdown? Leuke TikTok-video’s maken waarin ze grappige pranks uithaalt met haar vriend en highschool sweetheart Mau. Wat ze het allermeest miste, was het werken met de bijen in de tuin van haar vader. Jaloers op haar lokken, die wel de definitie lijken van #hairgoals? Probeer eens een haarserum of -masker, perfect voor wanneer je nog steeds op de wachtlijst van de kapper staat!

Chiara Ferragni

De Italiaanse Chiara Ferragni was zowat de eerste influencer die maanden geleden awareness creëerde rond het coronavirus. ‘With a big voice comes big responsibility’, zei ze toen ze via Instagram de schrijnende situatie in Italië uitlegde. Maar daar stopte haar inzet niet, want ze zamelde via crowdfunding maar liefst 3,5 miljoen euro op voor een ziekenhuis in de buurt. Ook gaf ze samen met haar man, de bekende rapper Fedez, elke avond balkonconcerten vanuit hun penthouse in Milaan. Verder spendeerde ze de lockdownperiode vooral op TikTok en genoot ze van quality time met haar schattige zoon Leo.

Ook zo’n mooie rode lippen rocken? Probeer eens L’Absolu Rouge Drama Matte van Lancôme, de lipstick die ze ook op haar trouwfeest droeg. Toen koos ze een nude tint, maar nu mag het knallen met ‘198 Rouge Flamboyant’!