Bijgewerkt privacybeleid
50 & fabulous: de beste skincaretips voor mannen boven de 50

50 & fabulous: de beste skincaretips voor hem

| Top Topical
Fabulous-at-50-man_DEF

Net als Hugh Jackman en Will Smith fabulous de 50 ingaan?
Met deze slimme tips voor in de badkamer lukt het je zeker.
Een mooie huid en uitstraling kunnen we je beloven!

1

Scrub regelmatig

Sorry heren, een huid met grote poriën is niet iets dat je samen met je tienerjaren achterlaat – vervelende puistjes gelukkig meestal wél. Tijdens het ouder worden, vergroten je poriën net. Extra belangrijk dus om regelmatig – 1 à 2 keer per week – je huid goed te scrubben.

De Deep Cleansing Scrub van Shiseido maakt je poriën vrij en verwijdert dode huidcellen voor een frisse en energieke uitstraling.

2

Elke dag zonnecrème

Geef maar toe: je hebt je vroeger weleens schuldig gemaakt aan zonnen zonder bescherming. Je fifties zijn jammer genoeg de periode waarin die schade door de zon duidelijk wordt. Maar beter laat dan nooit om je huid te beschermen!

Gebruik elke dag zonnecrème – óók in de winter – om je huid te beschermen tegen verdere UV-schade. Deze UV Plus Multi-Protection SPF50 van Clarins beschermt tegen de zon én vervuiling. Speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid.

3

Dagcrème voor de drogere huid

Een rijpere huid is vaak ook wat droger. En een droge huid creëert fijne lijntjes en rimpels … Investeer daarom in een hydraterende dagcrème die je huid soepel houdt en rimpels tegengaat.

Deze Aquapower van Biotherm is de ultieme dorstlesser van de huid en laat de huid weer stralen van gezondheid.

4

Vaarwel donkere vlekjes

Last van de eerste pigmentvlekjes? Blootstelling aan de zon, scheerwondjes en ingegroeide haartjes kunnen hyperpigmentatie – donkere vlekjes - dus veroorzaken.

Gom donkere vlekjes uit met de Dark Spot Corrector van Clinique. Dit serum is speciaal ontwikkeld voor mannen en helpt donkere vlekken verminderen voor een egalere teint.

Pssst: ook benieuwd naar de beautytips van vrouwen boven de 50? Hierzo!