Bijgewerkt privacybeleid
Pink Power: dieproze op je ogen én lippen voor een spannende look

Trend om te proberen: Pink Power

| Top Topical
Woman sprays perfume on her neck with a black background.

Pink is hot! Wees niet bang voor meisjesachtig zoet: met dieproze op je ogen én lippen krijg je een spannende, grown-up look!

Fluo trend

Van alle fluokleuren die we dit seizoen zien, is roze de meest catchy. Je gebruikt ‘m namelijk niet alleen op je lippen en wangen, maar óók op je ogen. De trend voor deze all-pink make-up werd gezet door actrice Emilia Clarke die eerder dit jaar in hot pink op de rode loper verscheen. Deze look laat je stralen en brengt licht in donkere dagen – perfect dus voor deze tijd van het jaar!

1

Op je wangen

Dit keer hoef je je niet in te houden: neem flink wat poederblush op je kwast en breng het aan op je wangen. Durf jij de kleur extra intens te maken? Gebruik dan geen kwast maar een vochtig sponsje. Dan knalt de kleur van je wangen af!

Lancôme Blush Subtil ‘021 Rose Paradis’ is langhoudend en ruikt bovendien heerlijk.

2

Op je ogen

Heb je lichtblauwe ogen, dan staan de zachtere rozetinten het mooist op je ogen. Zijn je ogen donkerbruin, dan kun jij prima een knallend roze proberen. Breng de kleur aan op je bewegend ooglid tot boven de arcadeboog, voor een complete pink look.

Mooie rozetinten vind je in het Cover Shot Palette van Smashbox.

 

3

Op je wimpers

Zwarte mascara vormt een mooi contrast met al dat roze. Zet je wimpers flink aan met een mascara die je wimpers extra veel volume geeft.

High Impact Mascara van Clinique maakt je wimpers niet alleen voller maar ook langer, dankzij het slimme borsteltje.

 

4

Op je lippen

Roze lipstick maakt je Pink Power look compleet. Kies een matte tint die lang blijft zitten. Zo kun je zorgeloos drinken en flirten, zonder je zorgen te maken over kleurverlies.

Shiseido Modernmatte Powder Lipstick ‘513 Shock Wave’ is mat en volledig dekkend en geeft een poederzachte finish op je lippen.