Contacteer ons Winkelzoeker
Verwijder oneffenheden met de IT Cosmetics CC+ cream Your Skin But Better – Beauty Center

Verwijder oneffenheden met de IT Cosmetics CC+ cream Your Skin But Better

Gepost op 12/08/2022 in Make-up

Beauty Tips by @Insaf
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream

Benieuwd naar hoe ik mijn imperfecties en pigmentvlekjes verdoezel? De IT CC+ cream is hiervoor mijn wonderproduct. Wat me enorm aantrok tot dit product, naast het feit dat het all-over social media is, is dat het ontwikkeld is in samenwerking met plastisch chirurgen. Bovendien is deze de bestverkochte, bekroonde kleur corrigerende crème in Amerika. Ontdekt hier waarom!

Een high covering effect met een natuurlijke finish

Geen wonder dat de IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream aka de IT CC+ cream SPF 50 een cult make-up product wordt genoemd. Deze heeft in vele beautymagazines gestaan die de kaptafels van vele beauty redacteuren al hebben versierd. Ook wordt deze CC crème al jaren door make-up artiesten van overal aangebracht en op allerlei beauty blogs besproken.

Dat is niet alles, want deze CC+ cream werkt mooi als volledig dekkende foundation. Deze must-have multitasking-schoonheidswonder biedt klinisch geteste hydratatie en vervaagt onzuiverheden zonder in de lijntjes te trekken. Ondanks de naam van dit product CC+ Cream (color correcting cream) dekt het de meest hardnekkige pigmentvlekken en andere huidverkleuringen met een natuurlijke finish.

Een hoog werkende verzorging dankzij zijn actieve ingrediënten

Één van de dingen die ik het fijnst vond aan dit product is de formule. Het zit boordevol actieve ingrediënten die goed zijn voor de huid, zoals hyaluronzuur, niacinamide en collageen. De perfecte aanvulling aan mijn anti-aging en anti-puisten verzorgingsroutine. Het voelt aan als een extra dosis huidverzorging en hydratatie in mijn make-up, wat ik altijd heerlijk vind.

De IT cosmetics CC+ cream bevat ook peptiden, antioxidanten en vitamines. Als Beauty expert trainer weet ik dat al deze huidvriendelijke ingrediënten mijn huidimperfecties zullen aanpakken zoals acne littekens, donkere kringen, fijne lijntjes en grove poriën.

En dit alles in één stap, is de reden waarom deze CC+ Cream één van mijn dagelijkse go-to is geworden.

Een primer en zonnebescherming in 1

Over built-in ingrediënten gesproken, deze CC+ cream fungeert ook als een primer en als zonnebescherming, dankzij de SPF 50. Wat fijn is, omdat het extra stappen in een routine vervangt (vooral voor de “always-in-a- hurry beauty lovers” onder ons).

Hoe breng ik mijn IT CC+ cream aan?

De textuur van deze CC cream is redelijk dik, maar laat zich gemakkelijk en moeiteloos over de huid verdelen. Ik heb er geen moeite mee om deze CC+ cream met mijn vingers aan te brengen. Het blend echt heel gemakkelijk zonder strepen achter te laten of er cakey uit te zien. Ook met een beautyblender of foundation penseel, zoals de 01 Pro Artist Tool van BE CREATIVE MAKE UP, werkt dit product even gemakkelijk en efficiënt.

Ik hoefde ook niet veel van het product te gebruiken om een groot verschil te zien op mijn huid. Voor mijn hele gezicht, gebruikte ik ietsje meer dan een pompje. Dus a little goes a long way!

Hoe kies ik de kleur van mijn IT CC+ cream?

Wat de kleur betreft, heb ik gelukkig mijn match gevonden (natural tan). Jij zal ook heus wel jouw kleurmatch vinden in de 12 kleuren, en dat in enkele clicks dankzij de Shadefinder van IT Cosmetics op de ICI PARIS XL webshop.

De IT Cosmetics CC+ is ook verkrijgbaar in een olievrije matte versie en een glowy finish, zodat jij kan kiezen wat het best en mooiste voor jouw huid werkt.

I discovered IT, tried IT and now I love IT!

BP_1050431
BP_839276
BP_996853