Contacteer ons Winkelzoeker
NIEUW bij ICI PARIS XL – Hybrid gel nail polish van ONLY YOU – Beauty Center

NIEUW bij ICI PARIS XL – Hybrid gel nail polish van ONLY YOU

Gepost op 01/04/2024 in Make-up

Lente in zicht, frisse wind bij ONLY YOU! Onze nagellak maakt jullie blij en dat is ook ons niet ontgaan. Goed nieuws als je jouw nail game naar een ongekend niveau wil tillen: ONLY YOU introduceert een splin-ter-nieuw gellak gamma. Wedden dat jullie er nét zo verliefd op zullen worden als wij? Want deze newbies zijn een musthave voor iedereen die van een goede manicure houdt!

Een easy going gellak manicure bij jouw thuis

Een compleet assortiment aan geweldige producten. Thuis moeiteloos de mooiste manicure tevoorschijn toveren? Easy peasy! Het basisassortiment bestaat uit een moderne en chique UV-lamp, 10 tijdloze nagellakkleuren én de essentiële tools: base coat, top coat, een reiniger en een remover. Benieuwd naar de prachtige kleuren van het gamma?

Voordelige kenmerken van de ONLY YOU gellak

Zelf je nagels lakken was nog nooit zo makkelijk! Zelfs in een gellak textuur breng je deze nagellak heel makkelijk aan. De intense glans, aanpasbare dekking én vegan ingrediënten staan garant voor een uitstekende kwaliteit. En dat wil zeggen: een langdurige houdbaarheid, oftewel 3 weken lang plezier van jouw verzorgde manicure. Een goede keuze dus voor zowel je handen als je nagels!

How to: een perfecte gellak manicure

Nagels voorbereiden

Voor je aan de slag kunt met je gellak, vragen je nagels eerst om wat voorbereiding. Waarom? Voor de garantie op een goede hechting. Maak de nagel mat door zachtjes over het nagelblad te vijlen en breng je ze in de juiste vorm. Haal dan het bovenste vetlaagje van de nagels af met de UV Gel Nail Polish Cleaner. Nadien ga je een dun laagje UV Gel Base Coat aanbrengen. Enkele tips: houd 1 mm afstand van je nagelriemen, vergeet niet de top van je nagel goed te lakken en raak je nagels niet meer aan. Laat de base coat harden gedurende 60 seconden onder de Led Nail Dryer lamp.

Nagels lakken

Time to choose your color! Breng een laagje van jouw gekozen kleur aan op je nagels én hou opnieuw rekening met je nagelriemen. Zorg ervoor dat de eerste laag je hele nagel al goed bedekt voor een optimaal resultaat. Vergeet ook hier weer niet om het topje van je nagels goed te lakken. Zo vermijd je dat de nagellak omhoog komt en de gellak lost. Laat de kleurlaag voor 60 seconden uitharden onder UV lamp en raak de nagels nadien niet meer aan. Het plakkerig laagje zorgt voor een optimale hechting tussen de verschillende lagen nagellak. Wil je een perfect resultaat? Herhaal dan deze handeling nog één keer.

Finishing touch

Klaar met kleur? Breng dan nu een dun laagje UV Gel Top Coat aan en houd – opnieuw – 1 mm afstand van de nagelriemen. Neem de hele nagel goed mee, zodat je kleur zich niet meer kan verzetten. Laat de top coat tenslotte 90 seconden harden onder de lamp en klaar is kees! Het pluspunt? Je hebt er verder geen afwerking aan, want dit is een no wipe top coat. Wil je toch dat extra glamoureuze op je nagels laten schitteren? Kies dan voor de UV Gel Glitter Top Coat. Glitter en extra intensiteit verzekerd!

How to: gellak verwijderen

Na een drietal weken mag je je nagels wel eens opfrissen. Tijd dus om de gellak te verwijderen! Doe dit doordacht en voorzichtig, want je nagelblad is een fragiel onderdeel van je lichaam. Vijl de nagels tot aan de kleurlaag met de Nagelvijl 80/100. Doordrenk dan een wattenschijfje met de UV Gel Nail Polish Remover en leg deze op de nagelplaat. Wikkel je vingertoppen in aluminiumfolie en laat 10-15 minuten intrekken. Nu kun je de folie en wattenschijfjes verwijderen en oneffenheden op je nagels verwijderen met de nagelvijl.

Extra nagelverzorging to the rescue

Maak je je zorgen over de beschadiging van je nagels? Geen zorgen! ONLY YOU biedt alles wat je nodig hebt. Heb je je semi-permanente nagellak verwijderd, vergeet dan niet de After Gel Nail Treatment, Nail Strengthener en Nail Glow Booster toe te voegen aan je collectie. Zo maak je je nailcare routine compleet en zullen je nagels in no time weer glanzen en sterk aanvoelen!

Veel plezier! Nu is het aan jou om je nagels zelf onder handen te nemen, helemaal bij jou thuis! Makkelijk en voordelig met de ONLY YOU UV Gel Nagellak collectie!

BP_1285535
BP_1285542
BP_1285549
BP_1285563
BP_1285591
BP_1285619
BP_1285731
BP_1285759

Wil je nog meer voordelige en kwalitatieve beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op de pagina van ONLY YOU!