Contacteer ons Winkelzoeker
How to: festival metallic look – Beauty Center

How to: festival metallic look

Gepost op 25/07/2022 in Make-up

FROM PARIS TO YOU

How to: festival metallic look

Als er één gelegenheid is waarbij je mag uitpakken met een opvallende make-uplook dan is het een festival. Met deze groene metallic look steel je de show op je favoriete festival. Hoe je ‘maakt? Heel eenvoudig! Je leest het hieronder.

 1. Je look blijft de hele dag perfect zitten wanneer je je huid voorbereidt met een primer. Een glanzende primer laat je huid spreken. Breng aan met een foundationpenseel of je (schone!) vingers.
 2. Egaliseer je teint met foundation. Dior Backstage Foundation minimaliseert de poriën en geeft je een gelijkmatige teint. Breng aan met een foundationpenseel of je vingers. 
 3. Verdoezel donkere kringen en andere oneffenheden met concealer in één à twee tinten lichter dan je huid. Voor het meest dekkende effect druk je de concealer in de huid met een Beautyblender.
 4. Breng voor een verhelderend effect highlighter aan op je neusbrug, tussen de wenkbrauwen, op de neusvleugels en kin. Blend in met de Beautyblender.
 5. Een transparant poeder matteert je huid en zorgt ervoor dat je gedurende de dag niet gaat glanzen. Breng luchtig aan op de huid.
 6. Shape je gezicht subtiel met bronzing powder. Door de bronzer in de vorm van het cijfer 3 (van je slapen naar de jukbeenderen en dan richting je kaken) aan te brengen, accentueer je je jukbeenderen.

 7. Zet je wenkbrauwen aan met wenkbrauwpotlood en kam de haartjes in model.
 8. Breng een groene tint oogschaduw aan vanaf de buitenste ooghoek richting de arcadeboog. Blend uit in de arcadeboog. Neem een lichtere tint groen (Huda Beauty Mercury Retrogade, tint Haze) voor het bewegend ooglid.
 9. Over de lichtgroene oogschaduw komt een shimmery oogschaduw. Gebruik hiervoor de tint Moon Magic uit het Huda Beauty Rose Quartz Palette. Breng aan met je vingers, zo komt er het meeste pigment af.
 10. Ook over de donkergroene oogschaduw in de buitenste ooghoek komt een shimmery oogschaduw. Gebruik hiervoor de kleur Mercury uit het Huda Beauty Mercury Retrogade Palette.
 11. Op de onderste wimperrand ga je hetzelfde te werk als op de oogleden. Breng de donkergroene oogschaduw aan de buitenzijde aan en werk met de lichtgroene tint naar de binnenste ooghoek toe. Blend goed uit en breng met een fijn penseel de shimmery oogschaduw óver de groene oogschaduw aan.
 12. Maak je ooglook af met zwarte waterproof mascara.

 13. Geef je wangen een subtiele blos met een creamy blush stick. Dep met de vingers op de appeltjes van je wangen.
 14. Geef je jukbeenderen extra glans met een zilverkleurige highlighter. Breng ook aan op de neusbrug en het puntje van je neus.
 15. Houd je lippen neutraal met een nude lipstick. Breng aan met een lippenseel. Breng over de lipstick een transparante lipgloss aan.
 16. Om je look de hele dag op z’n plek te houden, finish je je look met setting spray.

Complimenten gegarandeerd met deze prachtige make-uplook!