background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Dé drie make-up looks van 2022 – Beauty Center

Dé drie make-up looks van 2022

Gepost op 10/01/2022 in Make-up

FROM A NEW YEAR TO YOU

Dé drie make-up looks van 2022

Kleur, gloss, nude- en bruintinten, pastel én rode lippen. Termen die je nog vaker gaat zien in het komende jaar. Na een jaar waarin comfortabele looks het wonnen van hoge hakken en glamorous jurkjes, gaan we komend jaar voor sprankelende looks. Of je nu het liefst all out gaat of focust op less is more, wij zetten de beautytrends voor je op een rij. Met welk van deze drie looks ga jij het nieuwe jaar in?

LOOK 1: REVIVAL

Revival of the roaring twenties! Neem afscheid van je simplistic look, want het is tijd om all out te gaan. Vuurrode lippen, glamorous eyeliner, gouden highlighters en gevlochten haar. Alles mag en alles kan, zolang het maar vér uit de buurt blijft van eentonigheid. Helemaal jou?

Hier lees je hoe je deze Revival look zelf creëert.

LOOK 2: 2D COLOR POP

Less is more. Dat geldt eigenlijk voor alle make-up in deze trend, behalve voor je ogen! Want de kleur die je op je oogleden aanbrengt in de 2D Color Pop look is out there! Heb je blauwe ogen, dan staat een paarstint je geweldig. Bij groen matcht geel óf een fellere kleur groen, zoals wij ‘m gebruikt hebben, weer beter. En bij bruine ogen kun je ‘t best voor roze gaan.

Klinkt dat als iets voor jou? Dan lees je hier hoe je de look zelf maakt. Let wel; de rest van je make-up is basic en natuurlijk. Alleen dan krijg je het allermooiste resultaat!

LOOK 3: WARM LUSTER

Nude tinten, statement brows, goudachtige bronzers; natural is hot! Vallen bruintinten helemaal in jouw palette? Dan is deze Warm Luster look écht wat voor jou. In deze trend schuiven we de felle kleuren even naar de achtergrond en geven we prachtige nude tinten een podium. Om het af te maken kun je de look combineren met pasteltinten als lichtroze of lila op je oogleden.

Hier laten we je zien hoe je dat doet!