background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
SOS beschadigd haar ! De beste haarverzorgingsproducten voor je haircare routine – Beauty Center

SOS beschadigd haar ! De beste haarverzorgingsproducten voor je haircare routine

Gepost op 13/07/2022 in Haar

Beauty Tips by @Celia
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Haircare routine

Shirley Temple, zo werd ik vaak genoemd als kind. Net zoals deze actrice had ik van nature prachtige krullen en een dikke bos haar. Vele (ont)kleuringen en brushings later blijft hier spijtig genoeg niet veel van over. Daarom ben ik op zoek gegaan naar DE beste producten om mijn haar nieuw leven in te blazen. Ik heb voor jullie de beste shampoo’s, conditioners, maskers en borstels getest. Hello new haircare routine !

Love is in the Hair

Mooie verzorgde krullen of zijdezacht haar beginnen bij een goede shampoo & conditioner. Ik was erg benieuwd naar de nieuwe haarverzorgingslijn van ICI PARIS XL: “Love is in the Hair”. Deze bestaat uit 3 gamma’s:

Het groene gamma, SOFTNESS, is samengesteld uit amandelolie en agavesuikers en zorgt voor gehydrateerd en glanzend haar. Het gele gamma, Nourishing, met arganolie voedt van de wortels tot de punten voor zacht, gedisciplineerd en hersteld haar. Tenslotte hebben we het rode gamma, COLOR, voor gekleurd haar, met granaatappelextract en prebiotisch complex (agavesuikers). Het verzorgt de haarvezels en maakt de lengtes sterker en stralender.

Alhoewel de 3 gamma’s zorgen voor verzorgd en zacht haar is mijn favoriet toch het Color gamma. Mijn haar is redelijk broos door het kleuren en föhnen en deze shampoo en conditioner doen mijn haar, en kleur, weer herleven. En dat is wat we willen, toch?

> van resultaten

Een haarmasker: is dat echt nodig ? 

Een haarmasker is onmisbaar in je haircare routine. Maar waarom is dit nu zo belangrijk? Een haarmasker is een voedende verzorging voor je haar. Het dringt diep in de haarvezels, is heel geconcentreerd en dik van structuur, en dit zorgt voor superzacht en intens gevoed haar.

Na het wassen van je haar staan de haarschubben open, waardoor je haar gemakkelijk kan afbreken. Een haarmasker na je shampoo zal de schubben sluiten waardoor je haar zacht is en je het beter kan doorkammen.

Mijn favoriete haarmasker is het Chroma Absolu Masque van Kerastase. Het is vooral geschikt voor medium tot dik haar. Perfect voor mij dus! Het voedt mijn gekleurd haar en ik merk echt dat mijn haar er opnieuw gezonder uitziet. Zelfs mijn krullen zien er beter uit. Ik gebruik het masker 1x/week.

Ga je op zoek naar de zon deze zomer ? Vergeet dan zeker ook geen beschermende olie te gebruiken. Ik gebruik de Soleil Huile Sirene van Kerastase. Hier kan je ook mooie beachwaves mee creëren. Let’s go to the beach !

Kerastase-soleil-huile-sirene

Tangle teezer: de MUST-HAVE tegen knopen

Wat zeker niet mag ontbreken in je haircare routine is een goede haarborstel. Ik heb dik en krullend haar wat natuurlijk ook veel knopen met zich meebrengt. Ik heb al veel verschillende borstels uitgeprobeerd. Borstels voor krullend haar, voor breekbaar haar, enz. Het merk Tangle Teezer biedt verschillende haarborstels aan voor elk type haar.

Ik gebruik al een tijdje de Tangle Teezer Wet Detangler, en sindsdien wil ik geen andere meer! Deze haarborstel is speciaal ontwikkeld om het haar te kunnen borstelen wanneer het nat en kwetsbaar is. De Wet Detangler beschikt over 325 unieke tanden die zorgen dat het haar ontward zonder het te beschadigen. Ik kan hiermee eenvoudigweg mijn haar borstelen zonder dat ik mijn haar uittrek. De borstel is geschikt voor stijl, krullend en afro/kroes haar.

Kerastase-hair-mask-tangle-teezer

Mijn tips voor een goede haircare routine

  • Gezond haar begint bij een goede shampoo en conditioner. Kies hierbij producten die bij jouw haartype passen
  • Gebruik 1x/week een haarmasker. Was je haar niet te vaak je haar om uitdroging te voorkomen.
  • Een goede haarborstel is noodzakelijk om je haar niet te beschadigen
  • Bescherm je haar tegen de zon door een beschermende haarolie te gebruikenArticle tags: beach waves, beschadigd haar, chroma absolu, conditioner, dik haar, droog haar, futloos haar, gebroken haar, glanzend haar, haar, haarborstel, haarlijn, haarmasker, haarolie, haarproducten, haarserum, haarverzorging, haircare, haircare routine, ICI PARIS XL, kerastase, krullen, krullend haar, love is in the hair, shampoo, soleil huile sirene, tangle teezer, tips, verzorging, wet detangler