background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Abeille Royal Scalp & Hair serum – ik kan niet meer zonder! – Beauty Center

Abeille Royal Scalp & Hair serum – ik kan niet meer zonder!

Gepost op 20/06/2022 in Haar

Beauty Tips by @Insaf
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Abeille-Royale-Guerlain-serum-cheveux-et-cuir-chevelu

Als Haircare addict kon ik niet weerstaan om het eerste haarproduct van een van mijn favoriete merken, Guerlain, uit te testen. De Abeille Royal Scalp & Hair Youth Oil-in-Serum. Laat me je eerst kort meenemen in de prachtige wereld van Guerlain. Vervolgens leg ik je uit wat het allemaal doet voor je haar een hoofdhuid en waarom je dit product zeker moet toevoegen aan je haircare routine.

Guerlain sinds 1828 – verzorgingsproducten met passie

Guerlain creëert al sinds 1828 uitzonderlijke parfums en verzorgingsproducten en streeft ernaar dit unieke erfgoed te bewaren, te ontwikkelen en over te dragen. Ze brengen de “Franse touch” in de meest luxueuze producten van vandaag: geuren, make-up, huidverzorging en haarverzorging. Sinds 1853 hebben bijen een grote rol gespeeld in het werk van Guerlain.

Ik heb de Abeille Royal Scalp & Hair Youth Oil-in-Serum uitgetest en ik kan niet meer zonder. Wat maakt dat dit DE musthave haarserum is? Wel, dat vertel ik je in deze blog.

Abeille Royale Guerlain Haircare
Abeille Royale Guerlain Haircare

Want hoofdhuid is ook huid

Mooi haar begint met een gezonde hoofdhuid die in balans is, maw je hoofdhuid vormt de toekomst van je haar. Daarom is het zo belangrijk om de aangepaste juiste producten te gebruiken op je hoofdhuid. Je hoofdhuid heeft dezelfde werking als je huid. Wanneer je je huid niet verzorgd met de aangepaste producten, zal  je dat ook waarnemen aan je huid. Door extra aandacht te schenken aan je hoofdhuid zal je dat niet enkel merken aan je hoofdhuid maar ook aan je haren.

Het perfecte haarserum voor dikker en glanzend haar

Eerst en vooral, het is wat mij betreft een ware zintuiglijke ervaring. Een textuur zo rijk als olie maar zo licht als water. Het voelt helemaal niet vettig of plakkerig aan. Deze niet-vette haarolie bestaat uit 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en honingvan duurzame oorsprong, die de hoofdhuid gezond en in balans houdt en het haar dikker en glanzend maakt. Dankzij de Dynamic Blackbee Repair technologie en haar hoge concentratie aan zwarte bijenhoning, verdrievoudigt dit haarserum de vitaliteit van je hoofdhuid en vervijfvoudigt de weerstand van de haarvezel voor zichtbaar dikker haar. Een haarproduct die je dus nooit meer kan missen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de heerlijke geur van dit onweerstaanbaar beauty product!

Een ultieme haarversterkende werking dankzij het actieve D-Panthenol

Deze direct absorberende waterige olie helpt het haar en de hoofdhuid te revitaliseren terwijl het de lengten verzorgt zonder het haar te verzwaren. Het bevat eveneens actieve D-PANTHENOL, die bekend staat om zijn haarversterkende werking. Een ingrediënt die zorgt voor een onmiddellijk en langdurig resultaat en helpt de vezels in ons haar te versterken. Guerlain heeft de actieve kracht van bijenproducten geëxtraheerd om Abeille Royale te creëren, een anti-aging huid- en haarverzorgingscollectie met puur koningsconcentraat dat helpt de sleutelmechanismen in het genezingsproces in de huid te stimuleren.

Hoe gebruik je de Abeille Royal Scalp & Hair Youth Oil-in-Serum ?

Je kan deze dagelijks of als kuur aanbrengen op vochtig of droog haar. Breng in secties 1 à 2 pipetjes direct op de hoofdhuid aan, beginnend bij het voorhoofd en werk zo naar de kruin van het hoofd. Stimuleer het product op de hoofdhuid door met uw vingertoppen cirkels te maken van het voorhoofd naar de achterkant om het product gelijkmatig te verdelen. Dit verlicht eveneens spanningen en activeert de hoofdhuid, voor een betere opname van het serum. Schuif met uw handen in kamvorm stevig en langzaam langs elke kant van de schedel om het product over de lengten van het haar te verdelen. Heerlijk gevoel, toch?Article tags: beschadigd haar, beste haarserum, cheveux abimés, cheveux secs, dik haar, droog haar, gebroken haar, glanzend haar, haarproducten, haarserum, haarverzorging, haircare, hoofdhuid, huid, tips, trend, verzorgd haar, verzorging, vettig haar, volume