background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Bubble braid: festivalkapsel 2022 – Beauty Center

Bubble braid: festivalkapsel 2022

Gepost op 07/07/2022 in Haar

FROM PARIS TO YOU

Bubble braid: festivalkapsel 2022

Feestelijk, lekker opvallend en toch heel eenvoudig te maken: de bubble braid is hét kapsel voor een festival, bruiloft of strandfeestje. Doordat je je haar uit je gezicht en nek draagt, is deze look ook nog eens lekker luchtig en dus perfect voor de zomer. Zo maak je de bubble braid! 

  1. Was je haar met een volumeshampoo. Heb je krullen of slag? Föhn of stijl je haar dan eerst glad.
  2. Breng Color Wow Dream Coat aan op de haaraanzet. Werk pluk voor pluk van boven naar beneden.
  3. Borstel je haren glad met de Tangle Teezer Wet Detangler. Deze zachte borstel is geschikt voor nat haar. Pak je haar vast in een hoge paardenstaart en spray eventueel uitstekende plukjes glad met haarlak. Polijst je staart nu met een polijstborstel.
  4. Zet de paardenstaart vervolgens vast met de Invisibobble. Deze  transparante elastiek voorkomt dat je haar afbreekt.
  5. Pak de onderste pluk uit je staart en draai ‘m om het elastiek heen. Zet de pluk onder de staart vast met een schuifspeldje.
  6. Maak je staart extra glad en glanzend met haarolie. Breng de olie aan in de lengtes van je haar.
  7. Verdeel je staart in twee delen. Toupeer eerst het bovenste deel en vervolgens ook het onderste. Borstel het getoupeerde deel zachtjes door, zodat de toupage niet duidelijk zichtbaar is.
  8. Breng een elastiekje in je eigen haarkleur aan in je haar. Het eerste elastiekje komt 10 tot 15 cm onder de Invisibobble. Trek het haar nu iets omhoog zodat het getoupeerde deel een ‘bubble’ vormt. Trek er vervolgens wat plukjes uit zodat de ‘bubble’ wat meer volume krijgt en ronder wordt. Herhaal dit met een aantal elastiekjes, afhankelijk van jouw haarlengte.
  9. Finish elke ‘bubble’ met haarlak. Zo krijg je geen last van springerige haartjes en losse plukjes. Werk van beneden naar boven, net zolang tot je elke ‘bubble’ gehad hebt. 

Et voila: je bent ready to party! Laat de bubbels maar komen.



Article tags: