background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
4 stappen voor mooi glanzend en gezond haar met Kérastase! – Beauty Center

4 stappen voor mooi glanzend en gezond haar met Kérastase!

Gepost op 13/09/2022 in Haar

Beauty Tips by @Katoo
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Kérastase Hair

Dof haar? Wel, ik had hetzelfde probleem voordat ik deze 4 ultieme producten van Kérastase leerde kennen. Een easy 4 stappen-routine voor mooi gezond en glanzend haar!

Alles begint bij een goede shampoo!

De nieuwe Chroma Absolu Shampoo van Kérastase is perfect als je op zoek bent naar mooie glanzende lengtes. Ik kleur mijn haar al jaren en dus is een goede verzorging essentieel. Dit begint allemaal bij een shampoo die het haar goed voedt. De Chroma Absolu shampoo hydrateert en beschermt je haar. Deze shampoo bestaat zowel voor fijn tot medium haar als voor dik haar. Ik gebruik deze 3 keer per week en ik combineer met de andere producten van de Chroma Absolu lijn.

Zijdezacht haar na elke wasbeurt met de Chroma Absolu conditioner

Na elke wasbeurt gebruik ik ook graag een conditioner. Ik gebruik altijd de conditioner van dezelfde lijn als mijn shampoo om het effect te boosten. Ik koos dus voor de Chroma Absolu Fondant Cica Chroma Conditioner. Een heel klein beetje op de lengtes aanbrengen en goed afspoelen met warm water. Gegarandeerd zijdezacht haar nadien!

Goede verzorging voor gezond haar

1 à 2 keer per week een masker op je haar aanbrengen doet wonderen. Dit Chroma Absolu – Chroma Filler masker is momenteel mijn favoriet. Ik breng een kleine hoeveelheid aan op de lengtes van mijn haar en laat het zo’n 5 à 10 minuten intrekken. Je haren zijn nadien goed verzorgd, gehydrateerd en super shiny! Just the way I like it!

Tip: Gebruik je haarmasker op hetzelfde moment als een gezichtsmasker, zo maak je er een ultiem relax momentje van. Daarna niet alleen glanzend haar en een mooie huid, maar je voelt je ook helemaal zen.

Glanzend haar op lange termijn met de Kérastase glansbehandeling

Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss : Dit product is the holy grail voor glanzend haar op lange termijn. Deze glansbehandeling gebruik ik 1 maal per week op handdoekdroog haar, ik gebruik het enkel op de lengtes van mijn haar die de extra hydratieboost kunnen gebruiken. Super gemakkelijk om te weten hoeveel je moet gebruiken want dat staat gewoon op de verpakking! Het moet trouwens maar een minuutje of 2 intrekken, easy & quick! Nog even uitwassen en daarna voelt je haar super zacht aan en heeft het een intense glans! Zeker de moeite waard.Article tags: Chrome Absolu, conditioner, dik haar, fijn haar, gezond haar, glanzend haar, haarmasker, haarverzorging, haircare, Kérastase, shampoo, sterk haar, tips, verzorging