Bijgewerkt privacybeleid
Het beste moment om met skincare te beginnen? Da’s nu!

Waarom je nu al moet beginnen met skincare

| Beauty Basics
Skincare_1900x1070

Je bent nog jong, jij hebt nog geen nood aan huidverzorging! Of toch? Je huid heeft nog geen nood aan specifieke producten, maar ze zal je ongelofelijk dankbaar zijn voor een goede reiniging en fijne, hydraterende producten.

1

Alles begint bij een goede reiniging

Vervuiling, uitgaan, make-up, je huid krijgt het zwaar te verduren. Daarom is een goede reiniging een absolute must. Vergeet agressieve producten en een trekkerige huid, de huidige generatie reinigers zijn een heel stuk zachter voor je huid. Probeer bijvoorbeeld eens een Konjac spons van Erborian, da’s een natuurlijke spons die je huid heel zachtjes reinigt en exfoliëert.

2

Weg met onzuiverheden

Ook lang na je pubertijd kan je nog geregeld last hebben van puistjes en onzuiverheden. Maar geen nood, die kunnen we snel aanpakken. Met gerichte spot treatments zoals de Anti Blemish Clarifying Lotion van Clinique verdwijnen die gemene bultjes als sneeuw voor de zon.

3

SPF boven alles!

Een mooie huid is een gevoede huid. Smeer daarom elke dag een laagje dagcrème. Zoek een formule die bij je jonge huid past, zoals een lichte gelcrème: da’s heel veel hydratatie zonder een blinkend effect. Kies ook altijd voor een dagcrème met SPF, zoals de Color Smart Day Moisturizer SPF 30 van Shiseido Waso. Alleen zo voorkom je rimpels. Smeren maar!

4

Mmmmmaskers!

Trakteer je huid wekelijks op een maskertje. Kies voor een zuiverend masker met houtskool, of ga voor lekker makkelijk met een kant-en-klaar sheet mask. Wij raden de Wrap Purifant van Qiriness aan.

5

SOS korte nachten

Weinig slaap, veel feestjes… Wallen en donkere kringen verraden helaas je wilde nachten. Gelukkig is dat zo verholpen met een goede oogcrème, bijvoorbeeld de Blue Therapy Eye van Biotherm. Tip: tokkel zachtjes met cirkelvormige bewegingen je oogcrème in. Deze minimassage stimuleert de doorbloeding en geeft je een instant frissere blik.