Contacteer ons Winkelzoeker

THE ORDINARY
direct acids
LACTIC ACID 5% + HA 2%

(0)
  • 30 ML
      € 8,50 283,33 €/L

€ 8,50  

8 Beauty Member Punten
 

Beschrijving

Melkzuur is een alfa-hydroxycarbonzuur (AHA) dat oppervlakkige peeling biedt voor een gladdere huidtextuur en meer glans. Deze formule wordt ondersteund door de toevoeging van gezuiverd Tasmaanse peperbessenextract om de huid te kalmeren in een poging om de gevoeligheid die gepaard gaat met zuurgebruik te verminderen. De formule wordt verder ondersteund door de toevoeging van hyaluronzuur voor meervoudige hydratatie. Een mildere formule van 5% is hier verkrijgbaar. De pH van deze formule is ongeveer 3,8 en melkzuur heeft een pKa van 3,8. De pKa-waarde is het belangrijkste aspect waarmee bij formuleringen met zuren rekening moet worden gehouden, aangezien pKa de beschikbaarheid van het zuur aangeeft. Naarmate pKa de pH nadert, wordt een ideaal evenwicht tussen zoutgehalte en zuurgraad bereikt, waardoor de werkzaamheid van het zuur wordt geoptimaliseerd en de kans op irritatie wordt verminderd. In zo'n geval zou een verhoging van de pH-waarde leiden tot een verhoging van de zoutconcentratie, wat de formule zelfs nog irriterender zou maken dan wanneer de formule zuurder zou zijn. Contra-indicaties: Melkzuur mag niet gebruikt worden op gevoelige, afschilferende of beschadigde huid. Raadpleeg de aanvullende aantekening over zonbescherming en andere waarschuwingen in de verstrekte richtlijnen. De pH van deze formule is ongeveer 3,8. Melkzuur heeft een pKa van 3,8 en pKa is het belangrijkste aspect waarmee bij formuleringen met zuren rekening moet worden gehouden, aangezien pKa de beschikbaarheid van het zuur aangeeft. Naarmate pKa de pH nadert, wordt een ideaal evenwicht tussen zoutgehalte en zuurgraad bereikt, waardoor de doeltreffendheid van het zuur wordt geoptimaliseerd en irritatie wordt verminderd. In zo'n geval zou een verhoging van de pH-waarde leiden tot een verhoging van het zoutgehalte, wat de formule zelfs nog irriterender zou maken dan wanneer de formule zuurder zou zijn. Opmerking: Hoewel melkzuren snel zichtbare resultaten kunnen opleveren, raden we over het algemeen indirecte vormen van huidpeeling aan in plaats van directe vormen zoals deze formule vanwege de potentiële ontsteking en gevoeligheid die wordt geassocieerd met zuren. Opmerkingen: 1. Het derivaat van Tasmaanse peperbes in deze formule is van plantaardige oorsprong en de kleur zal daarom per seizoen verschillen. Deze kleurvariatie kan van tijd tot tijd in de formule zichtbaar zijn. 2. Hoewel exfoliërende zuren snel zichtbare voordelen kunnen opleveren, raden we over het algemeen indirecte vormen van huidpeeling aan voor een zachtere aanpak. Raadpleeg de Non-Acid Acid Precursor van NIOD voor een dergelijke referentiebron.

Productdetails

EAN code:0769915195842
Gebruiksaanwijzingen:Eenmaal daags aanbrengen, bij voorkeur in de avond. Kan worden verdund met andere behandelingen om kracht te verminderen totdat de huid een tolerantie ontwikkelt. Vermijd contact met ogen. Indien irritatie ontstaat, stop dan het gebruik en raadpleeg een arts. (Verbrandingsgevaar: dit product bevat een alfa-hydroxycarbonzuur (AHA) dat de gevoeligheid van je huid voor de zon kan vergroten en in het bijzonder de mogelijkheid op verbranding kan vergroten. Gebruik zonnebrand, draag beschermende kleding en beperk blootstelling aan de zon terwijl je dit product gebruikt en een week daarna.)

Ingrediënten

 

Aqua (Water), Lactic Acid, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Isoceteth-20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol.

LEVERING EN RETOURNEREN

Hoe verloopt de levering?

Je kunt jouw bestelling laten bezorgen op je huisadres, in één van onze winkels of bij een postpunt. De verwachte leverdatum zie je tijdens het bestellen in jouw winkelmandje. Daarnaast kun je ook kiezen voor Click & Collect, dan ligt jouw bestelling na 1 uur klaar in de door jou gekozen winkel

Bezorging aan huis of op een ander adres in Belgïe?
Bpost bezorgt van maandag t/m vrijdag bij jou bezorgd tussen 08.00 en 17.00 uur. Ben je niet thuis? De bezorger laat een aanbiedingsbriefje achter in je brievenbus van locatie waar je jouw pakje kan ophalen.

Afhalen in één van onze winkels of een postpunt?
Zodra jouw pakket klaar ligt dan ontvang je een mail. Deze kun je op vertoon van de track & trace code ophalen.

Ga naar meer info en FAQ’s over levering.

Retourneren

Terugsturen
Na ontvangst van jouw bestelling producten heb je 14 dagen om deze (gedeeltelijk) terug te sturen of te herroepen. Na de herroeping heb je dan nog eens 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Om jouw bestelling te herroepen, kun je contact met ons opnemen of gebruikmaken van een modelformulier voor herroeping.

Omruilen of terugbrengen in de winkel
Je mag het product ook terugbrengen of omruilen in een winkel bij jou in de buurt. Hiervoor hoef je geen retourformulier in te vullen. Neem wel je orderbevestiging mee.

Ga naar meer info en FAQ’s over retourneren.

Meer vragen rond bestellen? Die vind je op onze FAQ pagina.

Reviews

(0)

0 reviews

Hoe werken beoordelingen