Contacteer ons Winkelzoeker

SCENTO, een naam zachtjes in het oor gefluisterd als een goed bewaard geheim, brengt uw huis de zintuiglijke beleving die het nodig had. SCENTO staat voor eenvoudige verfijning, een manier om in harmonie te leven met uw interieur, omdat de geuren zich aan elke gelegenheid aanpassen. We lieten ons inspireren door die kostbare geluksmomenten van het leven, waar we genieten van het hier en nu. Juist op zo’n moment kan een parfum dat voorbij zweeft, een geluksmoment een extra dimensie geven. Zoals een zachte melodie die het hart van uw huis plotseling vult en verre herinneringen oproept, zo zal uw interieur dankzij SCENTO voor altijd warmte uitstralen.

gwp-brandpage-scento-kaarsendover-04-03-24-03-2024

cadeau

Ontvang een Candlesnuffer Scento Signature Collection bij aankoop van een grote kaars uit de Signature Collection.*

*Aanbieding geldig tot en met 24/03/20234 op de Belgische e-shop zolang de voorraad strekt. Aanbod niet geldig via Click & Collect in de parfumerie. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.

2 Resultaten

2 Resultaten
15%
Exclusief

SCENTO

scented candles

set van 3 geparfumeerde kaarsen

  € 14,95 € 12,71 4,24 €/St
6
15%
Travel musthave

SCENTO

body

discovery set shower foams

  € 12,95 € 11,01 3,67 €/St

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!