Origins

ORIGINS PLANT VANDAAG VOOR EEN BETERE TOEKOMST

 Green The Planet is onze belofte om uw huid & onze planeet te respecteren. Het is de leidraad voor wat we vandaag doen en hoe we ons morgen voorstellen.

Bij Origins geloven we dat elke boom de kracht heeft om de toekomst van onze planeet ten goede te veranderen.

Al meer dan tien jaar werkt Origins samen met American Forests' Global ReLeaf en andere non-profit milieuorganisaties om herbebossing en natuurbehoud in kritieke gebieden over de hele wereld te ondersteunen en zo te helpen onze lucht en ons water schoon te houden, de luchtvervuiling te verminderen, de uitstoot van koolstof te compenseren en de klimaatverandering te bestrijden.

Tot op heden heeft Origins, in samenwerking met die verschillende organisaties, wereldwijd 1,4 miljoen jonge boompjes beloofd en geplant. Dit jaar heeft het merk zich toegelegd op het planten van meer dan 625.000 bomen en met uw hulp hopen we nog meer te planten.

 In België werkt Origins samen met de Koninklijke Belgische Bosbouwmaatschappij (KBBM), een vereniging die in 1893 werd opgericht.
Hun doel is om het bos en het duurzame beheer ervan te promoten en te verbeteren. In haar actieterrein besteedt de vereniging bijzondere aandacht aan de thema's biodiversiteit en bosproductie, klimaatverandering en de rol van het bos als koolstofput, maar ook aan de evolutie van de milieu- en maatschappelijke functies van het bos.
Ze beheren ook een bijstandsfonds voor bosvernieuwing om boswachters aan te moedigen standplaatsen te herstellen die door gezondheids- en klimatologische gevaren zijn getroffen, alsook om bosbouwmethodes te ontwikkelen die de veerkracht van bossen kunnen verbeteren.

Dit jaar kan U, in exclusiviteit met Ici Paris XL België, helpen om een impact te hebben op de planeet en op uw huid. Voor elk Origins-product dat tijdens de maand september 2020 in de winkels van Ici Paris XL België of op www.iciparisxl.be wordt aangekocht, wordt een boom geplant!

Wacht dus niet langer en steun onze planeet met Origins!

Origins verbetert zijn aanpak om een zichtbaar helderdere en merkbaar gladdere huid te krijgen door zijn met koffie verrijkte franchise uit te breiden met een snelwerkende, stralingsbevorderende formule.

NEEM HET OP TEGEN DE OCHTEND

Stop met snoozen en word de ochtendmens die je altijd al wilde zijn.
Met GINZING IN THE GLOW BRIGHTENING SERUM ben je meteen klaar om te gaan stralen.
Het is als een espresso voor de huid die dankzij zijn snelle werking een stoot van dofheidverminderende voordelen aanbiedt.
Zo ziet u er stralend, verfrist en klaar uit om de dag (en de nacht) aan te gaan.

KOOP NU

Deze krachtige, natuurlijke formule – die 100% vegetarisch* is – is ook doordrenkt met krachtige vitamine C, terwijl Hyaluronzuur de huid voller maakt met hydratatie om het vochtgehalte van de huid onmiddellijk te verhogen en fijne, droge lijntjes glad te strijken.

Hugo Boss Boss Bottled Infinite