Contacteer ons Winkelzoeker

Duik in het frisse en waterachtige universum van onze nieuwe mannenparfum Instinct Dive!
Deze limited edition zal je zomerdagen verfrissen.

Olfactorische piramide

Intimacy - Instinct Dive - Duik in de wereld van Instinct Dive Intimacy - Instinct Dive - Duik in de wereld van Instinct Dive

Duik in de wereld van Instinct Dive

Dive is geïnspireerd op de oceaan en de warme zonnestralen die de huid strelen, evenals de frisheid die de golven brengen met de zeewind. Dit spel tussen sappig, zuur fruit vermengd met het aromatische en kruidige hart confronteert de wijsheid en kracht van de houtachtige basis om de kracht en ambivalentie van de oceaan te benadrukken.

Instinct Dive zal je verfrissende bries zijn die zo goed aanvoelt tijdens deze zomerdagen.
Zijn aura van frisheid verbergt een onverwachte sensualiteit, tot het te laat is om je ervan los te maken.

Koop nu

Ideaal om te schenken of te ontvangen !

De geur Instinct Dive is verkrijgbaar in een flacon van 100 ml. Naast deze inhoud hebben we ook een geschenkset ontwikkeld, perfect voor Vaderdag die eraan komt.

Deze set bevat de 100 ml parfum, samen met een douchegel en een handcrème, waardoor het een ideaal geschenk is om te schenken of te ontvangen!

Koop nu
Intimacy - Intimacy Dive - Ideaal om te schenken of te ontvangen ! Intimacy - Intimacy Dive - Ideaal om te schenken of te ontvangen !

Onze Instinct-parfums

Follow us on Instagram | @intimacyfragrance

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!