Contacteer ons Winkelzoeker

De huidverzorgingsproducten van Mario Badescu zijn geformuleerd met kalmerende plantaardige ingrediënten, extracten van vers fruit, vitaminen en andere innovatieve, huidvriendelijke ingrediënten. Elk product is ontwikkeld om individuele huidtypen en -problemen aan te pakken. Al meer dan 50 jaar biedt Mario Badescu eenvoudige en doeltreffende huidverzorgingsoplossingen voor iedereen. Het genderinclusieve bereik bestrijkt de hele levenscyclus van de huid om een veelvoud aan huidverzorgingsbehoeften aan te pakken.

Mario Badescu is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL in de volgende filialen.

gwp-brandpage-mario-badescu-water-01-04-21-04-2024

CADEAU

Ontvang een Facial Spray Rosewater  bij aankoop van min. €35 aan Mario Badescu producten.*

*Aanbieding geldig tot en met 21/04/2024 op de Belgische e-shop zolang de voorraad strekt. Aanbod niet geldig via Click & Collect in de parfumerie. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.

4 Resultaten

4 Resultaten
Exclusief

MARIO BADESCU

cleanser

schuimreiniger met glycolzuur

  € 20,50 115,82 €/L
1
Exclusief

MARIO BADESCU

toner

toner met glycolzuur

  € 22,90 97,03 €/L
2
Exclusief

MARIO BADESCU

moisturizer

vochtinbrengende crème op basis van karnemelk

  € 25,50 432,20 €/L
Exclusief

MARIO BADESCU

serum

vitamine c-serum

  € 57,50 1982,76 €/L

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!