Onze Essentials, rijk aan celvernieuwende Miracle Broth ™, laten uw huid stralen, bieden haar hydratatie en een frisse, jeugdige look. Haal het beste uit uw huid met La Mer’s Essentials.

Image

1. The Treatment Lotion

HYDRATEERT EN GEEFT EEN ENERGIEBOOST

Breng, als eerste stap, aan op een gereinigde huid met de vingertoppen of met een wattenschijfje. Druk zachtjes aan op de huid. Deze superhydraterende, waterige lotion brengt uw huidverzorginsritueel naar een hoger niveau. Het biedt intense hydratatie om de huid te verzachten, te voeden, de textuur te verbeteren en de teint te egaliseren.

Image

2. The Concentrate

KALMEERT EN BESCHERMT

Breng vervolgens dit antioxidantrijke serum aan voor een instant activatie van herstellende hydratatie die zichtbaar irritaties verzacht en roodheden verminderd.

Image Image

3. The Eye Concentrate

VERHELDERT DE OOGCONTOUR

Als derde stap is het tijd voor de oogcontour. Deze snel absorberende verzorging helpt het gevoelige gebied rond de ogen te transformeren met intens herstellende hydratatie om zo zichtbaar donkere kringen, rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Voor een verhelderde oogcountour die er egaler, lumineuzer en gezonder dan voorheen uitziet. Verfris de applicator voor het stimuleren van de microcirculatie.

Image

4. Crème de La Mer

VOEDT EN HYDRATEERT

De « Finishing Touch ». Deze luxeuze en rijke crème biedt aan de droogste huidtypes een diepe, voedende en herstellende hydratatie met een kalmerend effect. De huid is opnieuw natuurlijk stralend en gezond.

Image

DE MOISTURIZERS
VAN LA MER

Doordrenkt met ons gouden Elixir, de Miracle Broth™ en zijn herstellende krachten, zorgen de legendarische moisturizers van La Mer voor een zichtbaar verzachte en verstevigde huid. Ze egaliseren ook zichtbaar fijne lijntjes en rimpels en onthullen een natuurlijke, jeugdige uitstraling. Ontdek de helende hydratatie van La Mer en de moisturizer die het best past bij uw huid. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huid.

Image

UW LA MER MOMENT

We nodigen u van harte uit voor een moment van ontspanning, een moment van luxe... Geniet van een gepersonaliseerde La Mer consultatie van 5 à 15 minuten in uw Ici Paris XL-Parfumerie. Samen met de La Mer experte ontdekt u het La Mer Essentials ritueel en gaan jullie opzoek naar uw La Mer Look met een huidverzorginsroutine en applicatietechnieken aangepast aan uw behoeften, en dit alles in een rustige omgeving.

Voor meer informatie, neem contact op met uw Ici Paris XL-parfumerie.*

Image

UW GESCHENK

Ontvang een trio van deluxe mini Essentials en een prachtig La Mer-tasje bij aankoop van 2 La Mer-producten waarvan minstens 1 La Mer Moisturizer.**
 

Image