Terug

The perfect shave : 3 onmisbare producten

 
perfect shave

Een goede scheerroutine is belangrijk voor een gezond ogende huid. Een goed scheerapparaat, een betere scheertechniek en vooral goede voor- en nazorg kunnen het verschil maken. Wij helpen je alvast op weg met enkele suggesties voor een goede scheerverzorging!

 
Image

Voorbereiden

 

Clarins Homme Exfoliating Cleanser

Scrubben verwijdert je dode huidcellen en geeft je huid een extra intensieve schoonmaakbeurt. Door regelmatig te scrubben voorkom je verstopte poriën en ingegroeide baardharen. Glad scheren begint dus met een goede exfoliatie van de huid, hierdoor kan het mes beter over je huid glijden en kan je de haartjes dichter afscheren. Gebruik twee of drie keer per week een exfoliërende reiniging zoals Clarins Homme Exfoliating Cleanser.

> NU KOPEN

Image
Image

Het juiste scheerproduct

 

Biotherm Foamshaver

Droog scheren is vragen om problemen. Wanneer het mes niet soepel over je huid kan glijden, krijg je gegarandeerd scheerwondjes. Gebruik een scheerschuim zoals de Biotherm Foamshaver en breng deze met draaiende bewegingen aan op je vochtige huid. Laat even inwerken. Voor een droge huid is een scheercrème zoals The Ritual of Samurai Shave Cream geschikter. Wie last heeft van een vettere huid kiest best voor een gel zoals de Tabac Original Shaving Gel.

> NU KOPEN

Image

Verzorgen

 

Collistar Sensitive After-shave

Pijnlijke irritaties of ontstekingen na het scheren wil niemand. Met een scheermes over je huid gaan is behoorlijk agressief, verzachten en kalmeren is dan ook de boodschap. Van oudsher wordt na het scheren aftershave gebruikt om te ontsmetten, de poriën te sluiten en te hydrateren. Bovendien komen heel wat aftershaves met een lekker geurtje ! De Collistar Sensitive After-shave is ontworpen om de gevoelige huid te kalmeren en verzachten.

> NU KOPEN

Image
 
 
 

 

Terug