Dior Dior

ONTDEK HET NIEUWE
J'ADORE EAU DE PARFUM INFINISSIME

Een nieuwe sensuele, weelderige en omhullende geur.

Dior

Net als de nieuwe flacon waarvan de gouden draden loskomen en een voor een ontsnappen, glijdend langs het glas, ontvouwen de bloemen van J'adore zich in een oneindig bloemige geur die tot leven komt en wordt vrijgegeven.

BESTELLEN

ONEINDIG BLOEMIG

Een bloemenboeket dat zichzelf opnieuw uitvindt in een eindeloze zwerm van losgebarsten bloemen die grenzeloos uitstralen: Rose Centifolia, Jasmine Sambac, Ylang-Ylang en Tuberoos uit Grasse, afgewerkt door de houtachtige accenten van romig sandelhout. Met deze nieuwe variant wordt J'adore oneindig, net als zijn geur met een oneindig karakter.

Dior
Dior

Door Tuberoos uit Grasse te introduceren in de compositie van deze nieuwe J'adore, lokte ik een ontmoeting uit. Alsof J'adore de Tuberoos "verleidde", haar wou bezitten, haar illustreerde en kleurde, haar verhelderde. Ze kenmerkt meteen een krachtige en assertieve vrouwelijkheid.

Dior Dior

François Demachy,
Dior Parfumeur-Creator bij Dior

Dior

DE BETOVERENDE TUBEROOS UIT GRASSE

Video

Geplukt bij het vallen van de avond, wanneer haar geurhet krachtigst is, kleurt de Tuberoos uit Grasse l'eau de parfum infinissime met haar sensuele en weelderige noten.

BESTELLEN
Dior

De omhullende en sensuele noten van Tuberoos uit Grasse, waarvan Dior de herintroductie in de regio ondersteunt, worden onthuld door het gebruik van de voorouderlijke techniek van enfleurage, geactualiseerd door la Maison.

ODE AAN DE VROUWEN EN HUN DURF

Dior