Covid

Onze winkels gaan weer open

We zijn heel blij je weer te kunnen verwelkomen in alle ICI PARIS XL winkels vanaf 11 mei!

Opgelet, sommige winkels sluiten iets vroeger dan je gewend bent. De correcte openingsuren van jouw filiaal kan je hier terugvinden.

Shoppen zal wel wat anders gaan dan je voorheen gewend was. De belangrijkste maatregel is natuurlijk het houden van 1,5 meter afstand van elkaar. Om te voorkomen dat het te druk wordt, vragen we je om alleen te komen winkelen bij ons. De gastvrouw bij de ingang van jouw ICI PARIS XL bepaalt hoeveel klanten er tegelijk naar binnen mogen. Het is dus mogelijk dat je even buiten moet wachten. Verder voorzien we een hygiënestation vooraan in de winkel om je handen te desinfecteren. We vragen je ook om gebruik te maken van een winkelmandje. We weten dan zeker dat er niet te veel mensen tegelijk in de winkel zijn.

Wil je een nieuwe geur ruiken, een crème testen of een nieuwe kleur proberen? Dat kan! Onze Beauty Consultants zullen de testers voor je pakken en gebruiken. Ook vragen we je om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Omdat jij niets aanraakt (en andere klanten ook niet), kunnen we allemaal veilig shoppen. Op deze manier kunnen we jouw gezondheid én die van onze medewerkers zo goed mogelijk waarborgen.

Natuurlijk kun je voor al je beauty aankopen ook nog steeds terecht in onze webshop en de ICI PARIS XL app. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Bezoek zeker onze website voor de laatste informatie over onze levertijden! Ook kun je opnieuw gebruik maken van onze Click & Collect service, de geknipte safe shopping-optie: je bestelt je producten online en haalt ze daarna op in jouw eigen ICI PARIS XL.

Alvast bedankt voor je begrip en je medewerking!