Contacteer ons Winkelzoeker

Zeldzame producten

La Lotion

De essentiële eerste stap in het Clarins Precious-ritueel. De huid wordt verzacht, versoepeld, gehydrateerd en voller, direct vanaf de eerste toepassing.

Clarins - La Lotion

L'outil

Een uitzonderlijke applicator die de vorm van een hand heeft om de zintuiglijkheid en prestaties van het product te versterken.

Clarins - L'outil
Clarins - La Lotion

La Crème Yeux

Een kostbare formule om de gevoelige huid rondom de ogen te corrigeren en beschermen dankzij de dubbele kracht van het cryo-extract van de koningin van de nacht en de gerichte werking van een speciaal peptidentrio. Met onmiddellijk versoepelende resultaten ziet het gebied rond de ogen er gelift, gerevitaliseerd uit.

Clarins - La Crème Yeux

Clarins - La Crème

La Crème

Een uitzonderlijk fijne textuur die in de huid trekt en al zijn jeugdige kracht afgeeft, samen met een heerlijk comfortabel gevoel. Een baanbrekende formule, verrijkt met een exclusief cryo-extract van de koningin van de nacht.

Clarins - La Crème
Clarins - Zeldzame bloem

Zeldzame bloem

De koningin van de nacht

De koningin van de nacht bloeit maar één nacht per jaar en bevat een krachtig ingrediënt dat de jeugdigheid stimuleert en dat de langlevende eiwitten van de huid reactiveert.

De cryo-extractietechnologie

Na de oogst wordt elke bloem onmiddellijk bevroren en vervolgens verwerkt op -196 °C om de essentie te extraheren: het cryo-extract van de koningin van de nacht.

Het cryo-extract
van de koningin
van de nacht

Het cryo-extract

Dit ultrakrachtige concentraat reactiveert FOXO, het langlevend eiwit, om de huid beter te beschermen en de effecten van de tijd tegen te gaan.

Clarins - Cryo-extract resultaat

Zeldzame resultaten

In slechts 7 dagen is de huid zichtbaar steviger, gladder, stralender.*

+39% Stevigheid**

-11% Fronsrimpels***

-24% Lachrimpels sup>**

*Consumententest, 200 vrouwen, met La Crème.
**Klinische test - 32 vrouwen, na 28 dagen van gebruik van La Crème.
***Klinische test - 32 vrouwen, na 3 maanden van gebruik van La Crème.

Zeldzame wetenschap

Clarins precious technologie die huidveroudering vertraagt

Cryo-extract van de koningin van de nacht voorkomt en vertraagt veroudering.
Een peptidentrio corrigeert en verfijnt de huid.
Het resultaat: Clarins Precious technologie die huidveroudering vertraagt.

De innerlijke jeugd van de huid, vernieuwd

Na verloop van tijd leidt stress uit onze omgeving tot zichtbare tekenen van veroudering, veroorzaakt door twee fenomenen: oxidatieve stress en ontsteking.

Clarins - Innerlijke jeugd

+33% In FOXO-activering*

Oxidatieve
stress*
-75%

Diep van binnen bevatten onze huidcellen het geheim:

Het langlevend eiwit FOXO

Dit unieke eiwit, dat van nature aanwezig is in de huidcellen, activeert de afweermechanismen van de huid en gaat de effecten van de tijd tegen. Voor het eerst reactiveert het cryo-extract van de koningin van de nacht van Clarins Precious het FOXO-eiwit dat de natuurlijke afweer van de huid versterkt en de eigen innerlijke bron van jeugdigheid ontwaakt.

*In-vitro test

Een peptidentrio

Naast het cryo-extract van de koningin van de nacht heeft Clarins een unieke combinatie ontwikkeld van revitaliserende en voedende peptiden die tegen de tekenen van veroudering vechten en de huid zichtbaar verstevigen.

+279% Collageen-1-productie voor een stevige gevoede huid*

+19% Epidermale dichtheid om de huid van binnenuit te helpen regenereren*

*In-vitro test

Duurzame luxe

Een unieke aanpak van luxe beauty, net zo uitzonderlijk voor de huid als respectvol voor de planeet.

Verantwoordelijk sourcing

Het kloppende hart van het Precious-ritueel, de koningin van de nacht, wordt exclusief gesourced in Bretagne, in West-Frankrijk. Elke kostbare bloem wordt met de grootste zorgvuldigheid geteeld, in lijn met de principes van duurzaam sourcing.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!