Chanel
Chanel Chanel

LE LIFT slaagt erin resultaten en natuur te laten samensmelten met ultra-krachtige ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het geheim: het botanische concentraat van alfalfa, dat net zo doeltreffend werkt als retinol(1) en net zo zacht is als een streling op je huid. Het stimuleert de collageenaanmaak voor een verstevigende werking.
 
(1) Vergelijkingen van de stimulatie van zowel de differentiatie en de toename van de keratinocyten, als van de aanmaak van collageen I - In-vitrotests. Vergelijking van de toename van de dikte van de opperhuid – Tests op gereconstrueerde huid. Vergelijkingen van de antirimpel- en gladstrijkende effecten - Instrumentele meting bij 21 vrouwen na het product 1 maand te hebben gebruikt.

LE LIFT
CRÈME YEUX

Chanel
Chanel

LE LIFT CRÈME YEUX

Het botanische concentraat van alfalfa wordt versterkt door een nieuw complex dat de wallen en donkere kringen onder de ogen corrigeert. De innovatieve, ultra-krachtige formule is mild voor de kwetsbare huid van de oogcontour. Ultra-zichtbare resultaten: De oogleden worden als het ware gelift, de rimpels en expressielijntjes worden gladgestreken en de oogcontour wordt gladder.

BESTELLEN
Chanel

Onmiddellijke resultaten:

OPSPANNEND
EFFECT(1)

+23%

Onmiddellijke resultaten:

OPEN
OOGOPSLAG(1)

+16%

Resultaten op de lange termijn:

STEVIGERE
HUID(2)

+16%

Chanel

(1) Zelfevaluatie door 30 vrouwen direct na het aanbrengen.
(2) Klinische evaluatie bij 30 vrouwen na het product 1 maand te hebben gebruikt. Vermindering van de wallen.

Video Video

LE LIFT
CRÈME

Chanel

LE LIFT CRÈME

LE LIFT Crème vermindert de rimpels en verbetert de stevigheid, de veerkracht en de helderheid van je huid daadwerkelijk. Het is verkrijgbaar in 3 texturen om een antwoord te bieden op jouw zoektocht naar een zintuiglijke ervaring en comfort voor je huid.

BESTELLEN
Chanel

De combinatie van het serum met de crème(1) van LE LIFT garandeert op de lange termijn:
 

Chanel

VEERKRACHT
VAN DE HUID(2)

+28%

DICHTHEID
VAN DE HUID(2)

+12%

STRALENDE
HUID(2)

+19%

Chanel

(1) Crème Riche.
(2) Klinische evaluatie bij 33 vrouwen na het product 1 maand te hebben gebruikt.

Chanel Chanel