Contacteer ons Winkelzoeker
Gevonden: dé perfecte lipstick voor jou! – Beauty Center

Gevonden: dé perfecte lipstick voor jou!

Gepost op 30/09/2019 in Make-up
Vrouwelijk model met make-uplook van BE Creative Make Up

Nog steeds op zoek naar de perfecte lipstick? Wij hebben goed nieuws! BE Creative Make Up lanceert 40 (!) nieuwe kleuren lippenstift in 3 verschillende formules. Hier zit jouw favoriet zeker weten tussen. Nu alleen nog even kiezen ...

Lipstick voor iedereen

De één houdt van glanzende, felle lippen, de ander gaat liever voor donker en mat. De perfecte lipstick is voor iedereen anders en dat weten ze bij BE Creative Make Up maar al te goed. Ze komen dan ook met de ultieme oplossing en lanceren 40 verschillende kleuren lippenstift in drie verschillende formules! Van felroze tot diep donkerrood en van supermat tot intens glanzend. Ontdek snel jouw perfect match!

Vrouwelijk gezicht met donkerpaarse lippen
1

MATTE MADNESS

Bij liefhebbers van matte lipstick gaat het hart sneller kloppen bij het zien van deze 15 verschillende intens matte kleuren! Wees niet bang voor droge, korrelige lipstick, want de matte lipsticks bevatten vitamine E en jojoba olie. Hierdoor brengt de lipstick gemakkelijk aan, blijven je lippen heerlijk zacht en heb je toch die langdurig matte finish waar je naar op zoek bent.

Vrouwelijk gezicht met roze lipstick bijt op lolly
2

INCREDIBLY INTENSE

Geen mat of glans, maar liever alleen een intense kleur? Ga dan voor deze intens gepigmenteerde lippenstiften. De lipstick heeft een zijdezachte structuur en bedekt de lippen direct met een intense kleur. Je kunt kiezen uit 15 tinten die je met een goed gevoel op je lippen kunt aanbrengen, alle lipsticks zijn namelijk vrij van dierlijke ingrediënten, parabenen, vaseline en minerale oliën. Wow!

Vrouwelijk gezicht met roze lipstick houd een roze macaron vast
3

SENSUAL SHINE

Kan het jou niet glanzend genoeg zijn? Dan zijn de 10 Sensual Shine lipsticktinten gemaakt voor jou! Een volle kleur na één laagje, een glossy finish én bescherming tegen schadelijke UV-stralingen. Alsof dat nog niet genoeg is, blijft de lippenstift de hele dag zitten, zonder te plakken. Als dat geen perfect match is …

Fun fact: alle lipsticks hebben een dop met magnetische sluiting. Geen zoektocht of geklieder meer in je tas!